Oct 27, 2010

Pakcik ni confirm asal dari seberang.

comel tak monorail cat nie :P

hye uolsss...selamat tgh malam.....hah aku ni gegehkan tadi ada banyak masa tak nak update blog time orang semua dah tido baru aku bersemangat nak update MySpace hah ni aku nak citer sikit kat korang semua...klu korang naik monorail or putra or kereta api penah tak korang ni duduk bersila ala2 mcm duduk kat umah haha....takde kannn tapi aku respect pakcik sorang ni dah lah tempat duduk tu dia dah conquer separuh siap naik kan kaki lalu bersila lah beliau...yang aku ni hanya perhatikan jer gelagat beliau hahahaMySpace

time aku nak snap gambar pakcik ni dia boleh plk toleh belah sana kan....macam taw2 je yang aku tgh snap pic dia...duduk bersila tu memang elok pakcik tapi agak agak r tabiat duduk bersila tu sampai terbawa kat mana2....macam mana klu makan kat restoran takkan nak duduk bersila gak kot ???

p/s : dari rupa dan cara dia aku yakin pakcik ni memnag orang seberang MySpace

5 comments :

tieha ismail said...

hahah pakcik2...cam dok kat umah plak eh...

shark said...

hahha
pakcik ni terlalun sopan ler
kene contohi pakcik ini

QieFLy si Dolce said...

@shark uhuhuh mmg kena contohi dia..tapi klu dah kat dalam monorail mmg tak le hehhee

Farihah Ahmad said...

weh comel ape. heheh.

QieFLy si Dolce said...

@Farihah Ahmad yesss memang comel tapi tak kena pada tempatnyer :P