Aku benci bila Junior Smoking.

layak la muka ko tu...

yer apa khabar adek2 kakak...hah sapa kakakk??? MySpacetakpe la uolsss bukan selalu aku feeling2 women kannn...ni la akibat nya kalau dah lama tak update blog dah jadi noya aku dibuatnya...ok baik la berbalik pada citer yang sebenarnya...

actually benda ni dah lama...tapi aku malas nak post dan aku malas nak sentuh issue macam nie..."Bagi Siti tu semua bagaikan SAMPAH" aku repeat yer SAMPAH!!!

kesian ko kan...orang cakap ko sampah nyoiii...

bukan apa...skang ni aku sngt suka tngok junior2 aku kebanyakannya orang ada-ada yang berfikiran terbuka...tapi masalahnya budak-budak ni terlalu terbuka mindanye dan terlalu terdedah mindanye...yesss seperti student sekor ni yang penting perempuan ok and still ko boleh merokok kat public(kedai makan) which is berdekatan dgn campus kita...ko jgn ingt aku ni macam nenek2 yang nak bagi ceramah ok...walaupun aku macam ni aku takde la nak merokok n bagi tngok kat semua orang yang kita ni boleh merokok...

tngok dia ni merokok sorok2 :P

no hurt feelings ok...its better aku mention kat sini maunyer kalau aku bagi setempek kat muka ko time tu...sure ko rasa bangga kena soundkan...MySpace