Aku dah merdeka. Merdeka lah sangat

yeay merdeka....lompat tinggi-tinggi

yeay merdeka....hahaha merdeka lah sngt kan uolsss...biasalah sebagai student memang tak le lari perkataan merdeka tu selagi diri kita ni bergelar student...ouh can u guys feel it macam mana rasanyer kalau dah abis paper ni hendaknyer pula last paper...sapa tak dapat feel gak meh sini aku cepuk kepala dengan sandal gladiator aku hahaha....MySpace


alah karang ni suka r sebb cuti sem cuba kalau dah masuk hari berikutnya mau tak bosan duduk kat umah berkurung dalam bilik tanpa melihat dunia luar...matilahhhhh....sebenarnya ada juga lah beberapa aktiviti yang aku plan untuk cuti bulan ni tapi sudah menjadi kemestian kita hanya merancang tuhan yang menentukan....aku paling tak suka kalau perkara sedemikian terjadi betul tak uolsss....korang pown mesti sama kannn ????MySpacesedih kannn????

uolsss jom kita pakat ramai-ramai g berkelah nak tak???

yeay saya dah habis paper...korang biler pula???

p/s : selamat maju jaya untuk semua orang weeee~~~

5 comments :

.::cik lin::. said...

wah jeles i u dah abis paper..i 1st paper pun belom tau...dah la ni last exam dlm hidup seorang student dgree mcm i..so sgt2 nebes nk tnggu saat itu

Noona said...

alalalala comel nya gmbr cik kefli.... :)
perasan masa last paper? rasa macam nak tanya camni, "laaa dah habis ke? kenapa tak buat sampai hujung tahun jer..alang alang nak buat byk sgt, biar byk teruss.." hehehe... :p

KiFli si Dolce said...

@.::cik lin::. apa pown saya ucapkan gudluck yer....

KiFli si Dolce said...

@Noonapuas ati u carut i....hahahah

Noona said...

hahahahaha.... :p