blog aku yang kedua


hah uolsss tgh buat apa tu??? dari pada aku tak study ada gak faedahnya aku update blog kan dari aku tido buat taik mata jer lepas tu berat badan naik menrungut tak berhenti2...nie kan pula dah start cuti sem ayooo matilah kalau cuti nie duduk kat umah jer confirm berat badam melonjak tinggi...damn~whatever lah kan aku nak bagi taw kat korang2 semua ni...aku dah ada blog ke-2 dimana aku try berskeping omputih uolsss...huh tak percaya ker??? kalau tak caye gak klik sini...yan penting aku yakin ok walaupun ayat2 aku semua tu hazab...

gini citernyer semalam ni gegehla aku meroyan kat youtube lepas tu terjumpa minah sempoi ni hahaha...seyes aku sngt suka they way she talk sngt sempoi plus cute...matilah~~~MySpaceklu korang nak g tngok blog dia klik sini fuh dia tu dah lah berblogging since 2005 macam mana aku tak pernah dngr pasal akak ni... :P btw aku tak kisah pown sebb aku memang dah tak tahan coz dari dulu lagi nak try berskeping2 ni...tup2 hari ni baru dapat hidapat katanyer kannnn~~

uolsss budak verangan tu ada blog inggeris skan ni....cantik ke dia???

jelatang...berani ko carut aku...amik ko tamparan monyet ku ini....

huh layak la muka kauuuu....MySpace

p/s : practise make perfect uolsss....betul kannn walaupun tunggang langgang hahaha :P

7 comments :

hamzah ian said...

satu blogpun tak terlayan gua nih.. har har har

Noona said...

:) yup yup, setuju dgn anda..practice make perfect..kita belajar dari kesilapan..so, x salah pun..

KiFli si Dolce said...

@hamzah ian alahhh yang blog ni pown sebb aku nak gedik2 je hahaha....ko ian lain r ko mmg mantoppp :P

KiFli si Dolce said...

@Noona yess thanx for ur supporting...and indeed practise makes perfect :P

Mah@mahu said...

Wah kakak dah maju stapak lg. Tahniah ye good luck.

KiFli si Dolce said...

@Mah@mahu thanx dear :P

Noona said...

heeeeeee... :p jugak..