Budak perempuan 18 tahun mengembang.

kembang tak korang tngok i diselaputi coklat...

hah sure korang rasa terloncat2 nak tahu apa tajuk aku ni kan...uolsss pown sama macam aku ni hah makhluk tuhan yang biasa tak lari dari melakukan kesilapan kannn...tetiba aku nak berceramah bagai...ingt tak aku penah upload video pasal budak kl cium tepi jalan...ingt lagi ke tak?? kalau tak klik lah link tu yer skang ni viewer dia dah mencecah 16 lebih yer komen pown semua amat menakutkan haha sesuailah dengan muka dorang berani buat berani lah tanggung malu...skang ni satu malaysia dah tahu ko jawab lah sendiri sundellll~~

disebabkan U lah satu malaysia tngok video I cium tepi jalan aritu

ari tu mak aku ada cakap biasa lah perempuan kalau umur dah cecah 18 tahun dia cepat mengembang bila bersama lelaki...tu diaaa apa yang mengembang aku pown tak taw yer...rupanya bila perempuan ni mencecah umur 18tahun dia mudah tersentuh dan tersngt feeling didalam sesebuah hubungan itu...korang faham tak??? maksudnyer 1st lover lah uolsss walaupun dia tahu cinta tu tak kemana just hanya untuk jadi bahan uji kaji jer uolsss...tapi biasalah statement orang tua2 ni mmg exotic skit...so pesan mak aku lagi jaga2 la anak dara skang ni especially umur 18 tahun tu yer sebb time tu dia start nak mencuba sesuatu perkara yang baru...korang faham2 la sendiri yer nanti aku cakap terus terang kang blog GLAM ni dilabelkan blog sex plk hahahah....MySpacejust kidding jer uolsss....

tergoda tak dengan abg ni...dia pown tgh mengembang gak tu....

8 comments :

Ir.Ladybird said...

kembang tekak tgk gambo tu..hahak~

Ciao Annin-sama said...

Last pic tu.. OH MAN!!!! Menakutkan! Kahkahkah!!!

Well, betul apa yang Kifli kata tu. Girls have to behave these days. Ish ish ish...

hamzah ian said...

nyam2..

KimiCnoL said...

laki kene berhati-hati ngn permpuan..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"Kelebihan Ayat Ruqyah"

||| PöJìé PööH ||| said...

Kembang cipap pun mungkin juga kot, tgh menggeletis kann! Apa2 pun aku kembang tekak tgok abg tuh! Choy!

Love,
PojiePooh Abdullahi

KiFli si Dolce said...

@||| PöJìé PööH ||| btol r tu :P

Noona said...

what a surprise, ade jugak yang nak tiru macam adegan adegan film...e,please ar..*sigh*

CIK BIRU in da house! said...

haha..kembang tgk punggung ang tu..wekk