Nov 30, 2010

Dalam wireless network pun nak berdengki.

ouh...aku model tip top rupanya...

hye apa khabar uolsss??? sihat??? dah lama tak dngr khabar berita dari uolss maklum la aku budget kalau cuti sem ni aku akan lebih bersemangat nak update blog...tup tup tup tambah bersawang lagi la blog aku ni kan...actually banyak entry yang aku nak post tapi simpan lebih lama baru kata orang ada umphh...kannn feeling2 kejap uolsss tak salah kalau nak feeling2 ni kan bukan nyer berbayar pown MySpace


korang meh la rapat skit so senang kita nak bergosip...alaaa kali ni aku just bergosip lite2 jer malas nak carut lebih2 kang orang yang aku carut tu jiran sebelah aku hahha...MySpacesudah terang lagi bersuluh orang yang aku nak gosip ni area rumah aku gak...cerita nyer macam ni kita orang pasang streamyx ni dah dekat 6 bulan macam tu la...so dari 1st setting kita orang dah mmg tetapkan nama wireless network kita orang sebagai "TOPMODEL" sebb dulu selalu feeling2 tengok ANTM kannn....

klik untuk lebih tip top :)

lepas tu yang tak tahan ni...ada lah rumah adek-adek yang duduk area rumah kita orang nak baru pasang wireless agaknyer...tiba nak letak nama wireless dorang sebagai "KAMILGMODELTIPTOP" amik kau...sah2 lah isi rumah tu di diami oleh adek-adek baru nak naik hahahha....kelakar betul uolsss ni pasal nak namakan wireless pown perlu ada rasa PHD...sadisssMySpacelepas tu dalam seminggu kemudian nama tu dah takde ada dalam wireless range ni mungkin sebb dorang dah bosan kot sebb kita orang tak bagi balik feedack...asal nyer kita orang pown nak cerca balik tapi kalau difikirkan tak dapat faedah pown uolsss....makan lagi baguss :P

kalau ko tip top ko ada kaki macam ni...sembah mak hayam kita :P

4 comments :

Mah@mahu said...

Aku rasa lah noq korang nyer Miyami tu pun dia org gak yg curi mampooooo....

KiFli si Dolce said...

@Mah@mahu hahaha mungkin la kot :p

syAzAnA said...

wahh. sumpah dh lama xdtg sini. aaa. hehe. well, hdup mmg kena mcm nie? bese lah tuh. PHD xabes2. huhu

||| PöJìé PööH ||| said...

hhahahah lawak la.. xlehtahan!