Famous Amos dalam tong sampah.

famous amos sungai wang....

baru balik uolsss...buka lappy jer terus menari2 jari ni kat papan kekunci mengupdate blog uolss...MySpace ni nak cerita pasal kawan aku sorang ni dia ni tak abis ada je kisah hidup dia yang membuatkan orang ketawa...hurm ceritanyer kali ni mengaitkan pasal dia dgn famous amos...korang pernah beli famous amos kat sungai wang tak...ok kepada sesapa yang dah pernah pergi tu congratulation la yer saya ucapkan kepada yang tak dapat g tue usahakan lagi hahaMySpace jgn marah yer...

dalam gak tong sampah ni uolsss....

lepas kawan aku dah beli feveret cookies kat famous amos dia pown pergilah kat tong sampah yang berhampiran coz nak buang beg plastik sebb dia nak makan sambil berjalan dgn paper beg jer...lepas tu dia godek punyer godek kat depan tong sampah tu tiba2 opssss terjatuh plk cookies tu kat dalam tong sampah tu MySpace dengan muka slumbernyer dia kaut balik tong sampah tu semata tak nak rugi huh bagus juga ko kan sayang kot dah lah famous amos tu mahal....klu aku mungkin tak mampo dah uolsss dgn orang ramai lalu lalang kann haha...nasib baik tong sampah tu still baru takde sampah lagi kat dalam kiranyer cookies famous amos lah sampah pertama yang telah dikaut balik hahaha....

damn malu betul klu terjadi kat aku...haha terus aku shot balik umh berkurung dalam bilik...

p/s : tapi aku tetap respect dgn member aku ni coz dia tersngt berjiwa kental dan mempunyai confident yang tinggi...tunggu citer selanjutnya dari beliau

4 comments :

Jejaka Terhangat said...

kalo JT pon kaut balik..rugi woah..pembaziran kalo dibiarkan..=p

||| PöJìé PööH ||| said...

OMaigodd.. beliau sgt berjiwa kental!

Love,
PojiePooh Abdullah

KiFli si Dolce said...

tahniah untuk uolsss....

FaD + iLaH said...

hehe...bisciut tu still dlm plastik lg kan..x kotor lg xpe kot..jnji konyang..