“IF I HAD RAPUNZEL’S HAIR”

hurm aku memang mendambakan rambut yang panjang tebal lurus kuat serta bermaya...ada banyak benda yang aku boleh buat jika aku ada rambut yang panjang menawan...dah lah panjang 70KAKI warna rambut pula warna keemasan lepas tu ada magik plk...hye lagi senang hidup aku menjalankan rutin harian...

contoh kalau aku nak kemana2 tempat yang aku suka...aku hanya perlu duduk kat atas rambut aku kemudian niat dalam hati then rambut aku pown akan bawa ke tempat yang hendak dituju MySpace so lepas ni kalau nak ke kampus hanya menggunakan rambut saje uolss...
senang uolsss jimat minyak haha...

rambut aku ni juga memang flexible uolsss sebab biler aku penat berjalan aku terasa nak duduk or berehat sebentar aku tak perlu nak cari kerusi awam untuk duduk sebab apa rambut aku ni sudah cukup untuk menampung berat aku...
nak tumpang duduk ke uolss??

sekarang ni dah hujung tahun kan uolsss so hujan dan negara kita ni selalu sngt dah hujan...kalau boleh dikatakan tiap petang confirm akan hujan...kalau aku nak pergi mana2 confirm nak bawa payung malas la uolss leceh...dgn adanyer rambut aku ni sekarang amat mudah bagi aku...hanya dengan rambut yang lebat ini walaupun hujan aku boleh keluar rumah tanpa risau kebasahan...
uolss nak tumpang payung i tak??

lepas tu dikala aku kepanasan aku tak perlu mencari kipas kat mana2 sebb rambut aku yang panjang ini memang banyak fungsinya...walaupun rambut aku ni nampak jer tebal tapi once rambut aku ni berpusing dan berpintal rambut aku ni terus menghasilkan udara yang nyaman taw...
kalau uolss panas biar aku sejukkan....MySpace

memandangkan rambut aku ni cantik, panjang, lebat dan kuat for sure mesti ada yang cemburu akan rambut ku ini...yelah manalah tahu ada yang nak gunting rambut aku ni or nak culik aku lepas tu buat yang bukan2 kat aku isk tak mahu la macam tu...so apa lagi uolsss nasib baik rambut aku ni ada seni pertahankan diri uollss...sesapa je yang nak kacau aku sudah tentu akan terima nasib yang teruk...sebb rambut aku yang lembut ni boleh bertukar menjadi lembing yang tajam...hah lepas ni aku yakin takde sapa yang berani nak dekat...

kalau nak rasa marilah dekat...MySpace

ADOIII!!!!!! sakitnyer belakang aku jatuh dari katil ni....lor rupanya semua tu cuma mimpi ker??hurm tapi takpela walaupun mimpi aku tetap berpuas hati jika aku dapat rambut Rapunzel tu kan...macam2 yang aku boleh buat seperti kat dalam mimpi aku tu walaupun hakikatnyer rambut aku pendek jer uolss...
yang penting rambut aku perang bukan keemasan :P

p/s : jom join contest ni KLIK SINI!!!

4 comments :

melmonica said...

Hahaha. Anime :P

KiFli si Dolce said...

@melmonica alamak...terkantoiii plk :p

shark said...

sudah ada niat apa lagi
tunggu je lr rambut tu panjang
x susah pn:p

KiFli si Dolce said...

@shark hehehe jgn amik serius kang aku wat btol2... :p