Mahu berBBQ di Sungai Congkak...

hurm bersih tempatnyer yer....

ouh pagi yang sungguh indah dan meriah...sudah lama aku menunggu masa nie nak berkelah bersama rakan2 lepak aku...previous entry aku ada wat pasal berkelah kat PANGSUN kan...so skang ni kita orang budget nak buat kat sg congkak plak...apa apa event harus berlandaskan tema yer...event kat pangsun lepas bertemakan FABULOUS CUTE DAY...

for sure kali lagi meriah....

so kali ni kat sg congkak bertemakan The RED Devil touch of Heaven...ayoooo matilah aku pown tak tau kenapa event management tetap kan tema macam tu...korang jgn salahkan aku sebaliknya salahkan event management kitaorang....ok lah uolsss dah nak gerak ni...update light2 jer....later on aku akan publish entry pasal sg congkak...dadaaaaaa

p/s : btw selamat hari Deepavali semuanya....

5 comments :

zac zirwan said...

hati2 ngan kencing tikus..

seriwangi said...

Adik lelaki ke pompuan?suka kat lesung pipit...jangan mare....

KiFli si Dolce said...

@zac zirwan hurm badan dah naik gatal2 ni :p

KiFli si Dolce said...

@seriwangi kita adik laki la :p jgn confused yer hahaha

Mah@mahu said...

tak ajak nak ikut...