Nov 27, 2010

Penyamun ni bapok ker?

hari ni kita citer pasal Compact Powder Miyami jer...

hah sebelum tu uolsss nak tnyer kat korang kat sini...korang taw tak apa tu DRAG?? bukan "mengheret" yer kawan2 itu versi bahasa inggeris tapi ni versi lain...drag tu maksud nyer si lelaki comel make over hingga menjadi wanita tak sempurna..MySpacehahaha ada faham sekarang ni??? kalau tak faham gak ko g hempap kepala korang kat batu lesung tu sure lepas ni akan lebih faham...

ok berbalik pada cerita asalnyer macam ni...kawan aku ada citer yang kawan dia tu pernah kena samun...yer lah uolsss mana tak nyer dia ni lfeeling2 lelaki gagah yang boleh pertahankan diri tengah2 malam walaupun dalam badan tu penuh dgn naluri dan kudrat wanita kannnn...

oh no...i kena samun uolsss...tolongggg!!!

ok biasanya kalau orang nak samun ni sure kat tempat gelap n sunyi kan so malam tu member kawan aku tu tidak bernasib baik yer...semua barang2 berharga dia kena samun dengan compact powder miyami sekali uolsss...MySpacetak tahan yer apa penyamun tu nak buat dgn compact powder miyami tu...confused seketika....penyamun tu bapok ker????

akak kena pakai compact powder sebelum kluar menyamun yer...

hahaha....aku rasa penyamun tu time tu kalut so dia ingt compact powder miyami tu adalah Iphone 4 kannnn walaupun time tu tak released lagi...kesian kat kawan member aku tu...so kepada korang yang suka keluar malam tu ensure that you guys got friends to company to go anywhere...wah tetiba beromputih plk aku kannnMySpace

5 comments :

zaira said...

hahahahaha kelakar ok. :D

m!da BucHuxX said...

yela kot.hahah.mcm2. .

Farihah Ahmad said...

bahaya sana sini :(((((

KiFli si Dolce said...

@Farihah Ahmad tau takpe...skang ni mmg bahaya...so harap korang semua berhati2 semasa berasa diluar :p

niesz said...

hahahahaha..gile tgk..