Tolong lah jadi permbersih sikit


humr aku paling tak suka kalau pergi ke public toilet...sebb walaupun ada cleaner kebersihan masih lagi tak terjaga...yelah bagi orang ada2 sekarang ni kalau masuk kena bayar 20sen or 50sen dorang mesti akan buat sepah sana sini very the tak ada etika kan uolsss....yang paling aku tak suka kalau dah lepas O' O' dorang tak flush isk aku pula meyirap tngok perangai dorang...jijik dan kejis uolsss...

tu takpe la kat public toilet memang banyak ragam yang kita akan jumpa tapi apa plk pendapat anda kalau kat kampus korang sendiri yang buang air tak reti nak flush...isk aku mmg tak boleh blah dgn studnt yang macam nie...harap je dah batang semua dah potong tapi otak talak ada...aku ingat lagi hari tu masuk toilet lepas tu buka je pintu tandas ada ketulan emas bersinar memancar2 plus tgh aroma ewwww~~~what a disgusting creature you really are??MySpace

oiii puaka ko memang busuk taw tak???

p/s : so lepas ni tolong lah hormat orang lain yang sama hendak menggunakan toilet tersebut ok....

8 comments :

diana said...

semuanye bermula dirumah..sebab tu dari kecik kena didik dah benda2 macam ni..takut bila besar perangai huduh tu tak boleh hilang..

Ciao Annin-sama said...

Adoii ~ Apesal lah susah orang nak jadi pembersih eh? Bukan nye berat sangat pun nak tarik flush tu.

Lagi satu yang saya pantang tengok kalau tinggal kan tisu tandas dalam mangkuk tandas. Weh! Nak kasik tersumbat kah? Padahal tong sampah ade je dekat tepi tu... ISh... Ish...

KiFli si Dolce said...

@diana yesss didikan dari rumah tu penting :P

Diyanarghhh said...

tau tak per

macam x de rasa bersalah je golongan2 macamtu yang x flush tu,

Eee.HAHA

~ ReD ~ said...

eeeii..pengotor la sapa x reti flush pas guna jamban!
kalau kat umah reti plak dorang flush? ntah2 x flush.haha

tieha ismail said...

eh pernah kat fakulti tieha, ader owng ek2 x flush ! eeuuuuwww~~~

hamzah ian said...

gambar toilet tu lawak weh..

hahaha

tapi kalo toilet laki memang busuk.. argh..

PinQib said...

heh.. tu la pasal .. kotoq giler.. ^^