Subjek Matematik memang seksi dan cute

guna kerusi untuk wat garisan yer murid-murid...

hari ni uolsss kita akan belajar subject matematik yer...tetiba tringat subject yang aku paling tak suka bila sekolah menengah dulu...yelah lebih2 lagi dapat belajar matematik tambahan kan...ouhh sngt mendukacitakan sebb aku memang tak reti dalam bab2 perhitungan ni...tapi memang tak dapat di nafikan matematik diperklukan dalam menjalani kehidupan seharian kannn...tapi skang ni biler dah matang skit baru la rasa matematik itu best heheheh...mungkin time kecik2 dulu je bebal kannn taknak belajar asyik nak main jer...MySpace

yelah mana tak nyer kalau sebut jer subjek matematik aku terus meroyan sebab apa aku sngt takut dengan cikgu yang akan mengajarnye tu...aku ingt lagi time aku darjah 6 cikgu tu sngt ganas ...lebih2 lagi kalau dia panggil aku kedepan untuk selesaikan soalan tu...time tu klu boleh nak je aku meroyan atau buat2 pengsan MySpace

jgn takut cikgu ni berniat baik :p

sebb penah skali tu cikgu tu penah ketuk kepala aku dgn duster whiteboard tu....grrrrr tu yang aku fobia smpi skang ni hahahha....tapi thanx sebb cikgu tu la yang membuatkan aku berani kat dalam kelas....kalau tak dulu aku very the malu2 kucing...

seksi dan cute ini lah graph yang budak2 ni buat...kata dorang kalau nak lebih cepat faham kenalah pandai berimaginasi tapi klu dah smpi tahap ni budak2 macam ni mmg gilakan pompuan jer hahahah....yang pasti bukan budak kita....MySpacepeace

6 comments :

nabila saat said...

haha!!gila otak budak ni..opp..budak ni otak gila~

amirulez said...

uih, garis pakai kerusi.

DanieL AdiE said...

cool header....

hey..i'm ur 550th follower..
jom follow my blog...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/maaf.html

fazzlies said...

hi...

silent reader here..!!!

nk share sesuatu kat sini..

http://jumiejumie.blogspot.com/2010/12/kenapa-lelaki-menjadi-mat-sotong-kenapa.html

teruk akak kita dimaki sebab belog nie...
try go and see..hahaha...!!! dan kalu bley tolong2 la skali...hhehe...

KiFli si Dolce said...

@fazzlies yeay for sure am on it....

Ben'g Zuber Menolza said...

erkkk sampai tahap macam tu sekali mengajar yer? tu baru papan tulis? cbe kalo murid garis pakai kerusi kat Buku???

x dpt den nak bayangkan...