lagi dan lagi invitation *senyummmmm~


syukur sngt sebb dapat lagi invitation dari Nuffnang :) gleee~ bulan ni dah 3 kali aku dapat invitation tngok movie...so jimat la duit aku nak tengok rezeki jgn ditolak uols...walaupun gigih ke damansara bagai kannn aku tetap gagah nak join...

☻ ♥☻
/♥\./█\me and candy just like a sweet couple =) therefore I wish to get these 5 types of candy :)

❤Mr. goodbar candy
❤Mars candy bar.
❤Smarties candy
❤100 grand candy.
❤Riesen candy
begitulah comment creative yang mereka nakkan...so dengan itu aku pown dapat la...apa yang penting kesungguhan hahhaa...itu semua propaganda ok....apa pown layan la Trailer HOP ni tersangat la comel ok...



so how do u find the trailer??? cute isn't it?? btw lupa nak mention kat uols jgn lupa ada premiere screening lagi akan datang so nak tahu lebih lanjut KLIK sini cepatttttt buat comment creative uols...cerita seterusnya bertajuk SCREAM 4 ada bran nak tengok :) gleeeee