Mar 26, 2011

Meriah maknyah Thailand siap boleh jadi pramugari lagi

Hye uolss penah naik kapal terbang tak?? Kepada sesapa yang penah naek tu agak2 ada terlintas kat fikiran korang nak jadi steward atau stewardess?? Hurmmm kelas kann suka tngok biler dorang buat demo cara penggunaan alat2 keselamatan didalam kapal…lepas tu sepanjang tu ko catwalk feeling2 macam runway @victoriasecret dengan siap tolak troli lagi….

sabar ok akak tgh tuang air untuk uols semua

Hah mesti uols terkejut kan maknyah or #hakak2 skang ni very the meriah siap boleh membina carrier sebagai nyahgawati hahaha…gurau saje yang #hakak2 sekalian…#hadek2 disini tetap sujud sembah ratu mcm uolss…

So dekat Thailand ni ada airline sebagai PC AIR yang akan start beroperasi April depan so keje mereka sama seperti steward n stewardess yang lain dimana mereka kena memberi layanan semasa berada di dalam kapal…alahhh uolss pown taw kan apa keje steward n stewardess ni…meriah sngttt

So ni diantara mereka yang diambil sebagai stewardess Nathatai Sukkaset 26, Dissanai Chitpraphachin 24, Chayathisa Nakmai 24, Phuntakarn Sringern 24…

letop akak2 semua ni...

makan hati tak salah seorang hakak2 tu merupakan bekas ratu cantik

korang semua ingt senang nak g interview mcm #hakak2 nie…ouh tidak sama sekali kata mereka kalau nak interview lelaki dan wanita melalui rupa paras, perwatakan dan juga catwalknya…tapi berlainan dgn pemilihan #hakak stewardess ni kerana mereka akan memilih based on ciri2 keperempuanan…dan nama pown nak jadi steward so kena feeling2 ayu ok…dari segi paras rupa, suara ,kelembutan, cara jalan lenggang longgoknyer tu semua diambil kira….

entahlah napa dorang reject akak...tak cukup women lagi ke akak ni??

Kalau yang #hazab mcm ni mmg tak lepas la uolss…ye lah kang tengah2 hidang minuman kat customer takut terkejut beruk plk customer2 tu hahaha…

ok lah bye uols..sambil feeling awan dania

2 comments :

Yaro Gabriel said...

www0717
christian louboutin outlet
barcelona jersey
fitflops
canada goose outlet
uggs outlet
chrome hearts outlet
prada outlet
coach outlet
air max 90
houston texans jerseys











520abc said...

0806jejenike air huarache run textile femme rose Mais un soldes basket nike homme certain nombre de pièces sont fabriquées à partir asics gel nimbus 18 France d'un autre type de nike air flight huarache og cuir artificiel qui est similaire à la nike cortez femme bleu fourrure, veuillez noter le degré basket nike air max homme en solde de mouillage de votre torchon Air Jordan 13 France lors du nettoyage. Je me suis nike air max thea noir gris retrouvé à poser des questions comme celles-ci. nike air max 1 essential homme bleu
asics gel noosa tri 8 pas cher La nike air revolution sky hi noir et blanc pas cher raison pour laquelle les guirlandes de sampaguita sont devenues nike air max bw femme chaussures noir rose populaires est la raison de leur chaussure asics homme bleu utilisation comme offrande aux saints, que Air Jordan 3 Femme ce soit dans les églises chaussure air jordan pour petite fille ou les autels à la maison. new balance solde belgique Le Nike Air Power One nike air max 90 jacquard pas cher High est classé parmi les chaussures les nike internationalist dames bordeau plus chaudes de l'histoire de cette firme.