Mar 8, 2011

Terima Kaseh chentahatie [dot] blogspot [dot] com

hye uols tengok jer ker? jemput la telannn~

sngt comel kan felt craft di atas itu...well aku rasa dorang pown dah lama menapak dalam bidang tersebut tu yang boleh siap smpi jadi bentuk cupcake, ais krim and pizza bagai :) tapi kalau nak start dari bawah pown apa salahnyer boleh gak belajar slow2 lagi pun menda ni sngt comel dan senang untuk korang buat...

comel kann :) aku request purple + pink

as long korang kreatif thinking tersngt la #kacang kannn...dan selepas tu korang boleh buat side income dengan hobby uols nie :) contoh seperti kawan aku sorang ni Chenta namanyer...nak promote dia kejap taw...hehe actually dia ni dah lama gak berkecimpung dalam felt craft ni...so aku pun beri kepercayaan untuk dia buat felt craft untuk aku...

so hasil nyer mmg comelllll....lagi pun aku ni bukan jenis yang cerewet orang nya muahahaha...gurau2 sajooo =)

i dapat 2 keychain KSD and and cover buku Love Story :)

selain tu i dapat free book mark nyer stick...entah la book mark kot hahaha tak pown aku just buat cucuk sanggul bile nak bergosip dengan makcik sebelah :)

so lepas ni boleh la aku buat cover untuk nota aku yang comel itu...

baeklah Chenta i dah tolong promotekan so lepas ni i nak more free gift yer :) Klik Sini untuk lihat hasil buatan Cik Chenta yang lain...

6 comments :

kau kesah ke?? said...

wah comel nye. kretif lagi. nak try buat lah.

garfield88_aini said...

mati2 ingat cup cake sebenar.... lama2 tgk, baru aini tau tahap rabun aini nie yang kritikal...hehehehe...

Ieyda Achieda said...

kamu ditag ~

http://cinta-aku-dan-dia.blogspot.com/2011/03/giveaway-kerjasama-anati-soki-mfs.html

chenta hatie said...

haha . maceh darl . ! yes, kalau oder lagi ade lah lgi free gft nye..haha

KiFli si Dolce said...

kau kesah ke?? > buat jgn tak buat yer cik bedah :)

Ieyda Achieda > wah saya kena tag :)

KiFli si Dolce said...

chenta hatie > nanti klu nak lagi kita order la jgn risau hehehe