World Invasion: Battle Los Angeles launch bersama blogger

guys seriously am not joking...u guys should see movie :)

wahhh kelas title launch katanyer...nak launching apa pown aku tak taw :) yang pasti citer ni sangat2 tip top rugi bagi korang yang tak nak tengok...buka sikit hati korang dan kuarkan sikit budget around RM10 untuk tngok citer nie...its really worth it paying for this movie....walaupun starting tu sngt very the membuatkan kita orang nak tidooo tapi once ko dah nampak #makhayam[UFO] tu terus bersemangat semuanya...

yang penting mmber aku sorang ni boleh nangess yer....lepas tu aku pown turut nanges walaupun time tu aku nak terkucil di hujung tanduk dah :)

thanx to @sazryzahary[tweet beliau]

kalau area damansara sapa lagi dia lah yang akan take over #sembah ratu kejap uolss...umah dia pown dekat so senang untuk weols #currr sepanjang malam haha...

from left Michael, like seriously i totally forgot this middle guy T_T....ayark!! michael who this tall guy again...i cant recall my self...sorry :(

again from left Naim,Elwyn, ME, Nikel Khor and lastly very the masuk air punya orang Michael :)


and this one rasa nak nanges jer...when those ticketing guy try to tear apart my ticket...like why don't you just take a peek and give us IN...grrrrr geget kang #yenna tu hahaha....and mostly kalau dia cakap kol 8 tu jgn la dok nak lenggang limah balik rumah coz wha?? uols akan dapat ticket seat paling depannnn skali.....sakit leher ni semalam hahahah....kalau concert Justin Beiber takper gak VVIP seat duduk depan ahaks!

7 comments :

Mah@mahu said...

class kau sekrang mana2 jer nuffnang dpt jer aku gak makan hati jer tgk jelous...

KiFli si Dolce said...

Mah@mahu > kena la usaha lebih skit uols :)

Nikel Khor said...

i saw me... but if justin bieber impossible get in front d lor.. haha.. that guy is call tallboy..zizimobi

engtaukia.com said...

woohoO~ hebat ! ermm... itu zach ! hahahaz... u hebat ! dapt nuffnang pny ticket. ><

KiFli si Dolce said...

engtaukia.com > actually i got another ticket for sucker punch punyer movie hehehe

akuzle said...

jadinyer mlm tuh awk pon ader yea? kalo wayang mmg hampehz laa kalo dok depan... akak dpt seat D pon rasa kejung jeks leher... jumpa awk d 'sucker punch'!!

Saiful Naim said...

cool movie.so many cliche .:)