Ko memang silap cakap "bakla" kat aku...

semalam memang sngt meriah ok...mek sngt suka annual dinner semalam kat time square hotel...dengan lagu yang tak siap edit tu kehulu ke hilir mek nak anta lagu tu semua...ok fine aku dah settle kan lagu tu semua kat Time Square Hotel mek pun rush otw balik ke Ampang sebab nak siap2 kang tak siap sia2 je malam tu kannn...lepas tu dalam lift tengah mek posing ala abang2 masuk la 2 orang perempuan lahant ni...ok fine malas nak layan sebab #hauk uols cantik uols semua lagi haha...dia berdiri belah mek lepas tu dia tengok mek dengan kawan mek sorang lagi tu...dengan slumber dia cakap "BAKLA" *kakak2 or Maknyah sngt jelas yer...time tu dalam lif tu hanya ada berempat je uols...

hey kamu BAKLA....haha

ok fine mek tak terkejut pun sebab time tu sure perempuan tu dengan yakin akan budget yang mek tak tahu apa maksud BAKLA tu kannn...tapi ko memang silap sebab mek kelahiran orang sabah so tahu la sikit2 bahasa pinoy tu :)

dengan selumber mek sound

"anakkk maganda nah aku dari ikau...ikau mangak baisan puta gurang"
"awak i lebih cantik dari u awk tu dah la ******* tua !@##@"

yess serius maganda lagi kak wana ni dari ko yang ori tu taw....haha

hahaha...lepas tu dengan terkesima bercampur cuak terus keluar dari lif uols...kesian deloooo~ haha...tu la lain kali lain kali kalau nak carut orang dalam bahasa lain pown makesure tengok orang tu dulu kannn...jangan main sembur jer...

dan yang penting mek pose ala2 havang ni dia cakap mek ni hakak2...ko mmg silap r BARUA~ :)

9 comments :

CutieIntan said...

haaa..kan dah kena tiau..padan muka orang tu..bestnyerr u boleh cakap philipine...suker!!

KiFli si Dolce said...

@CutieIntanalaaa uols cakap ikut kat tv tu je haha... :)

ini aku? said...

merasa lah perempuan itu!

Miea Melodies said...

and zasss! The bitches got ZAP! hahaha! Nice one!

KiFli si Dolce said...

@ini aku? huh taw takper...

KiFli si Dolce said...

@Miea Melodies yesss sister...i zap her until she get out from the lift :)

cantekk said...

ape daa kan beza tu chantek ngn kachak..ape dia tak nmpk ke

*uii lama aku tak mengkomen kt sini ;)

KiFli si Dolce said...

@cantekk hahaha...kamu memang jahat lupakan i hahaha :)

dada24 Xu said...

tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
yeezy boost 350 white
armani outlet
michael kors handbags
rolex watches for sale
coach factory outlet
louis vuitton pas cher
coach factory outlet
vans outlet store
reebok outlet store
coach outlet store
coach outlet online
gucci borse
canada goose jackets
20160806CAIYAN