Korang rasa tak apa yang dorang berdua ni rasa?

ko rasa tak apa yang dorang rasa?

sebelum aku nak merapu lebih panjang lagi aku nak tanya korang apa yang korang rasa biler budak ni datang dari jauh(seremban) ulang alik semata2 nak practice menari kat Gombak lepas tu kalau ada transport sendiri takpe tapi ni naik Komuter...korang pun faham kan komuter tu macam mana hazab timing dia...lepas tu korang rasa tak yang dorang ni bila dah last practice dalam 11 malam lepas tu time nak balik jer takde transport then terkial2 nak cari transport balik seremban sebab besok budak ni dapat interview kat AirAsia lepas tu dengan phone budak2 ni dah kong tak le nak on langsung...tuhan je tahu betapa dorang ni bersabar hadapi dugaan macam tu dan yang penting dorang ni terpaksa stay kat Kl central smpi pagi esok untuk balik ke seremban...

korang rasa tak apa yang dorang rasa???
kenapa dorang tak minta balik awal??

dorang dah request dah nak balik dalam kol 10malam tapi still gak dorang kena hold smpi abis practice...so macam mana tu? budak2 ni termasukla aku memang tak berani nak lawan cakap mak ayam (ketua) tapi at the end ada tak makyam tu semua tahu yang mereka ni tidur semalaman kat Kl central dorang mampu ker?? tak mampuuu kannn??? tapi disebabkan dorang ni memang passionate terhadap tarian so apa pun dorang tetap gigihkan juga datang dari jauh...

tapi takpelah kalau dah benda ni semua terjadi nak buat macam mana kann kita terima je seadanya...dan aku yakin apa yang dorang lalui ni sure ada hikmahnya...baru nak update banyak2 pic tapi malasss hehe tengok la nanti kalau ada mood...ok la nak siap2 g practice...

ok daaaaaaaa~

2 comments :

cantekk said...

Ya Allah,,,
apesal gigih sangaaaattt...?

;-D gile bhai..
smpai cenggitu skali kepassionetan terhadap seni..ish2..

smgt tu yg kita mau..

tabah sangat tu

KiFli si Dolce said...

@cantekktaw takper...walaupun mcm mana susah sekali pown dorang tetap gigihkan diri :) i loikeee