May 16, 2011

Membuncitkan diri bersama geng #TKG kat PAK LI Kopitiam Shah Alam

semalam memang hari yang menyedihkan bagi mek sebab apa...sebb TnG student mek hilang so susah untuk mek nak gerak kesana dan kemari...suweyyy tol la...lepas tu semalam gak mek tak turun Rehearsal Citrawarna2011 kat PWTC terus part mek kat depan dah dipenuhkan...so mek lepas ni kena duduk kat area tengah belakang :) grrrrr~ tapi takpe semua tu sure ada something behind it kan...senyum sajo la yang mek mampu skang ni....

PakLi Kopitiam Shah Alam

walaupun berduka lara bagai kannn tapi tetap nak g melantak kat Shah Alam...PakLi kopitiam katanyer budak2 ni cakap sangat lazat dan sedap yer memang naik bulu roma mek dengar citer dorang tu semua...so apa lagi jom kita terjah uols...

kenalkan member kita Rosnah Mat Aris...asalnyer rambut dia ni pjg tapi lepas dah potong pendek mak dia cakap ala2 akak Rosnah uols...terkejut kita apa pon kimi ko tetap mantap....kasihan dia mmg hilang focus dia nak drive kalau boleh semua benda kita orang nak cabut kat keta dia tu ....

menu dia membuatkan aku rambang mata...walaupun hujan weols semua tetap gigih nak melantak kat PakLi ni...

borneo seangkatan...

kenal kan Kimi, Issac kuan lee and me :)

orang kitak Sazry n Jejer*very the mak hayam....

1st cendol dia sngt nice...korang kalau datang sini patut rasa yer...sngt lazat santan dia tu mmg umph gua cakap sama lu bai~

n then mek order mee sup dalam menu nampak sedap skali rasa udang rebus jer...*kimi cakap tu sesuai untuk orang yang diet...mamposss laaaa aku nak diet....

bubur ni sngt nice dan lazat...btw dalam tu ada telur gak...

last but not least Nasi Ayam Lemon...menggiurkan yer...oh btw pic minuman takde sebb lupa nak snap muahahaa~ sorang minum mocha ice if not mistaken n sorang lagi minum lemon juice...

ok dari 5 tu mek bagi 3 bintang yer...sebab setelah merasa semua yang mereka suggest tu not bad la...mek ni bukan la jenis yang pandai dalam menilai setiap rasa makanan tu tapi at least kalau kita boleh komen tu bermaksud kita memang ada citarasa kelassss ke tidak :)

ok daaaaaa~

2 comments :

pRiNCe said...

wah bestnye blog ni..
kalau prince nak datang selalu boley x?
hehehe..

KiFli si Dolce said...

@pRiNCe hehehe... :)