Setelah seharian training memang sesuai membuncitkan diri kat Titiwangsa

demmit hari nie melepas peluang aku nak g panjat Broga Hill tu tapi takpelah kot2 ada masa lain hari aku boleh panjat lagi kan :) semalam memang sangat penat tiap kali practice menari #citrawarna2011 tiap kalu tu la sakit betis n lutut...ouh tua sngt ke aku nie ini bukan faktor usia kannn...yang penting bukan aku sorang je yang lemah lutut ramai lagi kot yang terhenjut2 sesudah menari haha...biasala kami ni hanya penari freelance yang memang suka akan menari :)

malam tu bajet nak balik awal sebab nak rehat tapi dorang ajak g melantak kat Titiwangsa hurmmm~ makan kat area tu pun memang sngt nice yer...aku paling suka part char kuey teow sngt menjilat ibu jari yer...kalau uols semua ada masa better pergi try serius sngt berbaloi...

simple je kedai makcik ni...
time ni dah nak abis makan baru perasan aku lupa nak snap pic :) sedap sngt smpi terlupa...

actually belah kedai makcik nie ada abg tu jual satay...mak aiii dia punya satay secucuk 90sen aku pun apa lagi nak gak taw besar ker? sedap ker? berbaloi ker? lepas dah puas interview baru kita orang order 5 cucuk daging 6 cucuk ayam...sekali dah sampai tu diaaa dia punya rasa memang kaw2 sedap r setaraf dengan satay kajang tu...serius aku suka dengan dia nyer kuah kacang tu :) nyum~

ini diaa~ satay ayam bersama kuah kacang yang lazat menjilat jari :)

hari tu boboy kena pakai baju kuning dan gegurl baju merah :)

biasala uols kalau dah duduk lepak with ither dancers ni macam biasalah banyak gosip datang melanda :) takpe la bukan selalu dapat lepak2 macam ni dengan dorang semua...lepas ni belum tentu dapat jumpa dorang lagi...dalam event sebegini la aku dapat spent time dengan mereka smua :)

dan hari tu gak weols semua dah diedarkan baju citrawara time 21hb may nanti nie design yang sngt simple tapi aku tak perasan plk baju #citrawarna2010 yang lepas macam mana maybe color baju sama just design je yang berlainan...btw tinggal berapa hari je lagikan :) tak sabar nak tunggu perform nanti sure havoc gila r....

ok daaa~

8 comments :

Magrib said...

anda dah buat saya betul betul lapar.. anyway, blog anda cool, entry anda menarik buat saya tertarik.. suka baca dan follow anda ya...

Entry terbaru dari saya.
Top 10 "weird things you do when you are alone!"
Seorang Gadis tanpa Baju ditangkap mencuri sebuah bola di pantai
Gambar selebriti yang berjaya dengan pembedahan Plastik
Lorna Bliss adalah klon Britney Spears
Jangan bangga sangat dengan muka Lawa, simbah ACID baru taw
Sifilis tu penyakit KELAMIN lah!
Onani (melancap) - Adakah Normal?

Azham Vosovic said...

Huhuhu, mcm ne boleh join tarian Citrawarna ni? mcm best je..bila perform n kt mana?

KiFli si Dolce said...

@Magrib huhuhu banyaknyer blog list kamu :)

KiFli si Dolce said...

@Azham Vosovic kita join atas member je zam :) dtg la tngok nanti 21hbmay kat dataran merdeka

Syuxer said...

gulppp..sedap nye..mahal tak satay tuh..

KiFli si Dolce said...

@Syuxer 90sen secucuk...tapi memang berbaloi :)

Anonymous said...

kiflimally.blogspot.com is cool, bookmarked!

[url=http://www.buzzfeed.com/bookie/unlock-samsung-blackberry-nokia-lg-motorola-an-39dn]unlock nokia[/url]

chenlina said...

chenlina20170601
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
kate spade outlet
christian louboutin shoes
kate spade
louis vuitton outlet
oakley vault
north face
clarks outlet