Apa yang ko buat bila perempuan ni buat mcm ni kat ko?

Ni adalah berlandaskan cerita yang betul okay! No reka2 haha cuma kawan kita je yang melaluinya :)

Di pagi yang indah sekitar 11am kita dah otw balik dari kampus menuju nak balik rumah dengan happynya, dalam fikiran kita tu wak sama ada nak makan or sambung tidur memang agak dajal pemikiran sebegitu kan walhal orang lain tengah berpuasa ni!

Ok kita bawa kereta dengan sedikit terleka kerana asyik melayan phone sony experia 10 kita ni, biasalah uols remaja skang ni always hectic with their own thing kan kemana2 saja ada gadget ok fine sambung cerita uols

huh apa dia kejap yer! Kita nak pakai gincu kejap :)

Lepas tu kita pun termasuk ke line kanan which is kereta yang laju nak pecut dengan egonya kann lepas tu dari belakang ni wak tiba2 ada kereta BMW jenis lama punya kira antic gak la bagi high beam kat kita, dia bagi high beam tu jauh lagi tuuuu sakit mata kita rasa macam kena suluh dari dekat jer kita pun layankan sajo malas nak layan tunggu dia dekat skit baru kita nak beranjak ke kiri kannn bernas tak idea kita…

*sakit mata kita dia suluh wak I drive slow2 bagi dia makan ati

Tapi yang tahan tu lepas je dia dapat potong kita dia terus hon kat kita, cara dia hon tu manja2 sangat lepas tu kita pandang la kanan kot2 dia nak berkenalan kan, skali tengok dia boleh tunjuk FUCK kat kita wak dengan kekwatnya dia berlalu pergi…

Oh vetina tu memang silap orang la sebab dia tunjuk FUCK kat kita kan, apa lagi kita kejar dia walaupun time tu kita pakai Ferrari merah jer(kancil baru lepas cat) ko mampo? Dah terasa macam fast furious 5 dah kita drive memang kejar kaw2 punya

u really pissed me off

Dengan kuasa kuda kita kejar punya kejar lepas tu kita Nampak ada mineral water kita terus sembah air kat kereta dia lepas tu apa lagi dia pun tersentak wak terus dia break kat tengah jalan,

Puas puas puas ati aku walaupun tak dapat nak main tarik rambut dengan dia namun aku Berjaya buatkan dia berhenti hahaha dengan penuh bangga kita berlalu pergi sambil meneguk sisa air mineral tadi…ouh tidak kita puasa la awk? Boleh mcm tu?

yes aku menang sesuai muka ko :)

P/S : agak2 kenapa dia pompuan tu berhenti mesti dia rasa cuak sebab dia ingatkan kita simbah asid kat kereta dia kann haha...sesuai muka ko ok daaa~


4 comments :

ella said...

Tahniah! driver mcm tu mmg patot di beri ajaran.. =)

Umie Artoqiemie said...

perghh, macam movie plak cerita ni. minah tu gila.

KiFli si Dolce said...

@ella tu la pasal kesian kat kawan kita tu :)

KiFli si Dolce said...

@Umie Artoqiemie itu baru dalam bentuk cerita aku ni yang dengar memang sebijik dah macam movie :) haha