Invitation ke Fright Night Screening

akhir2 ni sebelum abis opne house semua orang berpusu memanggil untuk datang ke rumah kannn ayooo memang raya kat kl ni selagi tak abis bulan syawal selagi tu lah jemputan open house terus berlangsung kannn...aku suka la dapat makan free

tapi tak lupa juga aku tetap gigihkan diri untuk join screening ni uols, senang nak tengok wayang free haha tak gitew, hidup ni kena join semuanya baru best :)

hari ni inviation screening citer "Fright Night" tengok title pun dah mcm best kan, biasala citer omputih ni suka tol wat citer orang isap darah, pitam kejap :)


Date : 19 September 2011 (Monday)
Time : 9.30 pm
Venue : Cathay Cineplex, e@Curve

sapa dapat invitation tu jumpa la malam ni ek? nak gak tengok blogger yang tak pernah aku jumpa hehe :)