TKG CREW Open House berkonsepkan "Padang Pasir"

Smekum dan slamat pagi kepada wahai pembaca yang setia..muah~ suka tak ciuman pagi yang fresh sory la bau longkang sikit haha...

supposedly minggu lepas kita last sambut open house kan sebb bulan syawal last minggu lepas, dengan confident je aku cakap ni kalau salah betulkan la yer aku malas nak belek calender, cetek gak ilmu calender aku ni kannn...

ok fine tu tak penting pun, yang penting kedatangan TKG CREW kali ni memang meriahkan suasana, sekali lagi weols telah conquer Tuan Rumah haha~ dengan bertemakan jubah hitam weols bagi kejutan kat Tuan Rumah di mana kita orang semua berselawat kannn ko rasa time tu mcm mana suasana di swimming pool tu dengan Selawat weols kedengaran satu condo tu...

lepas tu tak tahan tukar lagu terus lagu "Tolong Kami, Kami anak yatim piatu" sebijik dalam citer 3 Abdul time tu jangan cakap lah MC pun turut berhenti kejap sbb nak tengok kedatangan weols...

smpi2 je dah salam Tuan Rumah terus weols ke meja makannnn yeah makan time :)

mcm biasa sebelum nak mencekik snap pic sebijik..

sambil makan kita orang disajikan dengan pelbagai persembahan, ada yang live dan ada juga yang miming...hah tengok budak comel yang terduduk tu~ dia tgh kushyuk miming lagu apa ntah..maaf la den lupe :) yang pasti lagu siti

ini la dia jubah yang weols kirim dari Mekkah, nice tak uols? jeles gak taw tengok baju dorang menghelip tak ingat, aku gak yang just sangkut kerongsang untuk tak nampak sngt plain :) maklum la aku malas nak jahit manik2 tu...tapi mereka berdua ni memang gigih jahit manik...katanya siap jahit kat kaki biar boleh tendang2...ko mampo?

bersama pak arab kita...dia lah yang conducted time masuk tadi, berselawat ramai2 serta nyanyian lagu3 Abdul tu...

cantik kan lighting malam kat sini...tp sayang takde camera DSLR tu :)

hah tu dia dalam banyak2 pic yang ni aku tak boleh blah skali....tahun ni confirm dorang berdua akan dapat "Tokoh Tak Terduga" kann mana tak nye kalau ada tema yang di tetapkan oleh TKG dorang ni lah yang kita orang tunggu2...mesti ada je lain dari yang lain...mcm ni lah haha...
time makan tu jangan cakap laa time ni dorang berdua tegh bergossip smbil makan kuih tu sedut dari bawah purdah...haha

last but not least kan~ for sure la TKG CREW sendiri akan buat show yang tak kering gusi...show weols ni kira penutupan gak la, dan yang penting semua orang turut sama bergelek sakan, "cik mek molek" ko mampooo :) practice make perfect...haha step semua sama ok :)
ko tengok makcik ko tu pakai baju kuning, dia tu very the makcik2 taw cara cakap perbuatan sebijik mcm makcik berceloteh haha....

and lastly thanx to uols yang jemput bertandang ke blog ni :)

1TKG 1Malaysia 1Family

*petang karang ada satu short entry untuk si dia...tunggu yer sayanggg nanti abg kissss lagi haha...larikkk mulut bau longkang :)

No comments :