KIFLI itu nama makanan tradisi orang Hungarian

Hye uols,

Hari nie aku mengadap PC kat libry unikl, aku stress sebb isnin ni dah start present FYP, lepas aku bertambah stress bila kawan aku semua bagitahu judge yang akan masuk buat evaluation time present tu semua garang2…

Haiyooooo perasaan bercampur baur yer skarang ni, lepas tu stress punya pasal aku boleh plk tertido kat library ni, nasib baikla takde liur basi Cuma berdengkur sikit je volley?

Sebelum g jumpa supervisor aku pown feling2 gak nak type nama aku kat En google tu kot2 ada tersenarai kannn…so aku pown start la type perkataan KIFLI

Alih2 yang keluar kat wikipedia. Wah kelas mak nok, siap masuk wiki gitewwww

Dengan rakusnya aku pown klik wiki tu nak tahu kannn….

tu dia skali tengok KIFLI tu merupakan makanan feveret orang Hungarian

kiranya ini makanan roti tradisi orang kat situ la...ok fine so aku fefiling ke tempat dorang n mention nama aku KIFLI semua orang nak rebut2 nak makan aku haha boleh???

korang apa lagi try r type nama famous uols kot2 dah berada di tangga teratas...contohnya macam kalau ko nak taip nama korang tu makin sikit huruf makin famous uols sebb apa En google sendiri akan bagi key tag atas nama uols tu :)


ok la nak sambung buat kerja ok daaaa....

4 comments :

cantekk said...

roti tu mkn cenggitu je ke?
xde cicah mushroom soup?

=D

Umie Artoqiemie said...

cam sodap je .. keh3..

KiFli MaLLy said...

@cantekk rasanya makan cenggitu je tapi uols boleh la try celup dengan kopi or milo

KiFli MaLLy said...

@Umie Artoqiemie sy pown tak rasa lagi :)