First Invitation dari sis Churp2 (Puss In Boots)

hye uols,

terasa agak lama gak aku tak update blog dan aku rasa ni yang paling lama sekali sebb aku jatuh sakit 1 malaysia 1 package aku dapat :) Deman, Flu, n Fever plus dengan exam fuh memang sngt mencabar tapi skang ni dah ok so ada lah peluang aku untuk update...

aku dapat 1st invitation dari Churp2 tapi sayangnya time tu aku masih lagi demam dan tak bermaya so aku proceed untuk bagi kat kawan aku sorang ni...

sebabnya aku dah janji awal dengan dia dan disebabkab aku demam so dia kena carik partner lain hehe...

ni lah mamat yang gila glamour tu :) haha EJ nama diberi

lepas tu dalam aku sakit dia pown bagi lah badge churp2 tu kat aku, dia cakap since aku tak dapat join dia tengok puss in da boots tu dia pown bagi lah badge tu kat aku haha...so sweet of him :) aku demam2 kat rumah pown terus baik kalau mcm tu...

yeah aku terus dapat 2 badge yang comel ni :)

so skang ni semua dah beransur pulih....cuma batuk ni je yang tak berhenti2 hehe...ooo lupa nak makan ubat plak ok daaaaa

jemput makan cendol semuanya...aku tahu korang semua dah rindu nak tengok muka yang kuning langsat ni kannn hahaha...

4 comments :

shark said...

cambest jer dpt brg dr chup chup..
kalu dpt lg rajin2 ler kasi org x dpt lg nie:p

Kifli Mally said...

@shark yes betul cakap awak tu :) as long kita aktif for sure akan dapat benefit =D

cantekk said...

batuk ubatnye cendol ea =D
bagus petua u ni...

Kifli Mally said...

@cantekk ouh tidak uols ni mencarut i je keje nyer kannn hahaha