Alhamdulillah ini sudah rezeki ku :)

hye uols morning,

hari khamis yang cerah ni aku tak nak banyak cakap aku nak hurai sikit je...

mak janji mak cakap sikit je hari ni ok...

boleh dikatakan tiap2 hari kot hujan, kan uols aku memang tak suka kalau hujan sebb membataskan segala aktiviti aku pada belah pagi ataupun petang...susah nak g chendot uols :) tak faham apa tu chendot buka kamus hakak2 hokay~

Alhamdulillah rezeki selama ni tak lagi putus2, aku pown sngt yakin dengan korang dimana rezeki berblogging ni tak pernah putus2 kan? walaupun ianya lambat namun ia tetap sustain...sama mcm mak jah jual karipap tiap2 pagi walaupun sedikit namun adalah hasil yang dinampak tu kann :)

apa yang aku perasan semenjak dua menjak ni aku memang tak banyak update blog seperti dulu, maklumlah uols student always busy kan? *ayat propa sngt

well apa yang aku nak cakap BE = Buffered Earning aku maintain smpi lah ni...alhamdulillah sekali lagi uols :)

Klik utk ke size gajah

huh tu kalau tak silap dari bulan lepas lagi maintain uols :) rasa hati ni berbunga2 je biar smpi jadi mat bunga haha...dan skarang nie aku dapat lagi satu BE dari satu Brand Telekomunikasi kalau dulu aku cash out RM1++ sebb time tu nak gak tengok betul ke boleh dapat payment skali tengok cheque smpi rumah uols..

oh harus lepas ni aku simpan biar beranak pinak kat dalam account tu haha...

so di pagi hari yang indah ni jom berkebun haha~

ok daaaaaaaa~