Dia hanya memberi pendapat tentang "R.I.P Whitney Houston".

Whitney Elizabeth Houston; Aug 9, 1963 – Feb 11, 2012

hye uols,

semalam heboh tentang kematian seorang artis yang sngt tip top iaitu Whitney Houston dengan lagu popular beliau I Will Always Love You, jangan cakap lah twitter dan facebook terus jadi isu dan semua orang sibuk nak berblog pasal isu ni, ok fine tu tak kesah lah dah memang lumrah kalau orang tu meninggal kita suppose treat nicely lah dengan memberi ayat yang supportive dan juga penghormatan

tapi kebanyakan yang aku tengok kat facebook dan twitter ramai yang post kat wall masing2 macam ni "R.I.P Whitney Houston" wahh kelas tahu lah yang meninggal tu omputih kan so for sure lah kena bagi penghargaan mengikut cara mereka ye dok?

klik utk kasi besar sama dia....

but then come to this salah seorang my friend list kat facebook terus keluarkan fakta dia mengenai kita yang islan ni ucapkan perkataan "R.I.P Whitney Houston" kepada si arwah...ramai juga yang balun dia tapi dengan tenangnya dia boleh membidas balik semua tomahan dari orang lain especially not muslim...

bagi aku semua orang ada point of view mereka sendiri, begitu juga dengan kawan aku seorang yang humble ni dia just nak memperingatkan sesama kita dimana harap kita tak terpesong, yess maybe korang akan berkata "lek r wei benda mcm ni takkan bagi effect langsung!" yer mmg tak le bagi effect untuk mempengaruhi korang tapi mcm mana kalau benda ni dah jadi amalan tak ke itu terpengaruh namanya?

excuse me bukan oprah yang KO ok so please jangan confused :)

farewell Whitney Houston - I Will Always Love You

p/s : WH mati dalam over dose dadah atau mati lemas dalam bath tub? orang ramai sudah tentu boleh berfikir secara rasional...

#sekain