Feb 28, 2012

Video : Penjaga taska yang sungguh kurang ajar balut kanak kanak

hye uols,

rasa marah dalam diri ni membuak buak, kalau lah aku dapat tahu siapa owner taska tu dan siapa pekerja dia nak saja aku lenyek kepala dorang tu semua, korang ni tak kasihan ker dekat budak comel tu, kalau ko dah tak boleh nak jaga anak orang dah tak boleh nak buka taska baik tak payah.


di sebabkan oleh orang macam kau ni lah separuh nama taska dah buruk tahu tak? dah sah2 lepas ni ibu bapa tak nak hantar anak mereka ke taska lagi, sure lah lepas ni dorang akan atuk nenek yang akan take over :)

binatang tak perangai, siap gam mulut adek kecil ni semata2 tak nak bagi dia menangis...

aku berharap sangat lepas ni ada pihat yang bertanggung jawab untuk serbu taska ni, geram sngt smpi bila kita nak biarkan anak orang lain yang tak bersalah kena ikat memanjang. Even ada yang dah berusia 4 tahun still ke ikat haiyooo...

korang klik button kat bawah untuk tngok video kanak kanak comel tu jadi mangsa...


#sekian dari budak prihatin

5 comments :

shark said...

terkejut gak shark bc paper metro pasal ni td..
xtauler apa nk jadi..
mmg nk kene makan kaki pengasuh cmnie

Kifli Mally said...

@shark taw takpe kita dapat tahu video ni malam semalam...kesian betol mereka kena seksa mcm tu

Sandra Azwan said...

memang kejam! kesian baby2 kecik tu....

dada24 Xu said...

cheap ray ban sunglasses
nike air max 90
michael kors outlet clearance
coach outlet store
adidas gazelle
nike free flyknit 5.0
true religion outlet
omega replica watches for sale
uggs canada
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet online
fitflops shoes
jimmy choo outlet store
versace sunglasses wholesale
wholesale nike shoes
tiffany jewelry outlet
discount oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
lebron james shoes 2016
cheap ray bans
coach factory outlet online
tiffany jewelry
ralph lauren uk
coach factory outlet
true religion
ray bans
coach outlet online
black timberland boots
pandora charms uk
cheap nfl jerseys
moncler uk
nmd adidas
canada goose sale
20160806CAIYAN

520abc said...

0806jejeLa bioélectronique asics noir et blanche homme sera l'application dans les principes de l'électronique à la nike air huarache utility avis biologie et à la médecine. Bapes nike air max 1 pour femme est le nom de marque le soldes chaussures running asics plus vif de la mode de vêtements basket asics homme intersport d'aujourd'hui que les fans de la asics gel noosa tri 11 ni?a mode Hip Hop resteront en ligne et nike basketball ball attendent pendant des heures avec la dernière soldes chaussures running femme nike version.