Video : Penjaga taska yang sungguh kurang ajar balut kanak kanak

hye uols,

rasa marah dalam diri ni membuak buak, kalau lah aku dapat tahu siapa owner taska tu dan siapa pekerja dia nak saja aku lenyek kepala dorang tu semua, korang ni tak kasihan ker dekat budak comel tu, kalau ko dah tak boleh nak jaga anak orang dah tak boleh nak buka taska baik tak payah.


di sebabkan oleh orang macam kau ni lah separuh nama taska dah buruk tahu tak? dah sah2 lepas ni ibu bapa tak nak hantar anak mereka ke taska lagi, sure lah lepas ni dorang akan atuk nenek yang akan take over :)

binatang tak perangai, siap gam mulut adek kecil ni semata2 tak nak bagi dia menangis...

aku berharap sangat lepas ni ada pihat yang bertanggung jawab untuk serbu taska ni, geram sngt smpi bila kita nak biarkan anak orang lain yang tak bersalah kena ikat memanjang. Even ada yang dah berusia 4 tahun still ke ikat haiyooo...

korang klik button kat bawah untuk tngok video kanak kanak comel tu jadi mangsa...


#sekian dari budak prihatin