Competition : Bowling tournament UNIKL (Epox Group)

hye uols,

Ahad lepas Unikl ada buat bowling tournament antara student dan yang penting aku mana nak mengalah, semestinya game bowling ni game favorite kita orang nak harapkan main bola tampar dan futsal oh tidak jauh sama sekali haha :)

bertempat kat ecurve tournament itu diadakan dan yang penting aku 1st time nak jejak kan kaki kat tempat tu maklumlah sebab kebiasaannya kami hanya main bowling kat Time Square, dah tu je yang dekat UNIKL :)

musa, che mat, shah, amran dan zuzu

kemana aku pergi sure zuzu ada haha, biasalah dia jelah yang suka ikut kitaorang ke hulu hilir. Thanx to zuzu dan chemat sebb sudi jadi pasukan sorak kitaorang...

ok tournament start at 2PM, unfortunately kami semua tersampai awal so jawapannya kami semua shoot ke MeatBall ikea nyum~ lepas menjamah meatball aku akan merasa sama ada aiskrim ataupun karipap ikea sedappppp~

perkenalkan dari kiri player group Epox Musa, Shah, kiflimally dan Amran. Kami datang dengan harapan nak menang at least dapat top 5 pun ok lah kan :) wahhh impian tak salah nak pasang tinggi2 kan, kalau tak silap Pin Junction ada 24lane dan kesemua lane tu student UNIKL dah booked :)

dan korang bayangkan lah kalau dah semua student yang masuk air main bowling siap ada yang jerit ada yang baring kat sofa ada yang terlentang aku rasa dah macam kat wad pesakit mental pun ada gak.

lebih kurang dalam pukul 5pm kita orang dah selesai dengan 3 set permainan sekali gus, apa lagi sambil tunggu peserta lain tu nak abiskan game kita orang pun basahkan tekak kat Mcdonald ecurve. Time tu apa lagi cuci mata uols elok2 betul orang area damansara ni kan :)


tu dia sapa sangka dari 24team member yang turut serta kita orang dapat tempat ketiga dengan mata kutipan pin sebanyak 1500++ kita orang budget dapat jatuhkan pin sebanyak 1600 tapi takpelah dah tu yang terbaik dilakukan :) wahhh kelasssss angan2 tetap nak tinggi kannn

p/s : hurm nampaknya ni lah tournament akhir aku sebb sem depan aku dah start practical so lepas ni aku tak boleh dah join hehe sedih kejap usia dah makin tua so main game poco2 dengan mak mak datin haha

#sekian dari budak bowling :)

No comments :