Jun 3, 2014

Axa Game 2014, KL-HO vs Melaka PSC.



Hi Uols,

Kali ni mek kembali dengan aktiviti lain pula yer, 
baru je selang seminggu dua AXA Family Day Big Splash berlangsung kat Port Dickson, sekarang ni ada Axa Games 2014 pula muncul ^_^

Kali ni AXA KLHO berentap sukan dengan AXA PSC Melaka. 
Apa yang mek dapat info tahun lepas Axa PSC Melaka turun ke KL sebagai penghormatan KL adalah tuan rumah, tahun ni orang KL pula turun ke Melaka sebab tahun ni mereka adalah tuan rumah ^_^

Ada 4 game yang di langsungkan, Badminton, Futsal, Bowling dan Ping-Pong. Mek pun apa lagi tak nak mengalah dengan participate Bowling. Itu je yang mek mampu uols. Kalau nak join game lain skill takde, so main campak bola itu adalah expertise mek yer ^_^ my cup of tea kekdahnya..... 
Sport Badminton dan juga Futsal berlangusng di Kompleks sukan Batu Berendam.
 sebagai pembukaan perlawanan persahabatan ini di mulakan dengan Pembukaan Rasmi yang sangat sempo ^_^
Badminton
 Futsal
 meriah sungguh suasana hari tu uols, sebab mana tak nya acara futsal memang di nanti2 kan oleh semua orang. Berentap lah korang habis2an yang penting korang main dengan molek2 yer. Mek hanya jalan kan tugas sebagai tukang sorak sajoooooo.

Bowling
Bowling berlangusng di MiTC Bowling centre.
 wow tak sangka geng melaka ni memang bagi saingan hebat untuk team kami dari KL,
apa pun result tetap lah vogue uols, dah nama semua di bawah naungan mak hayam Kifli Mally, haruslah menang uols. Kami berjaya hampir kesemua game ^_^

Tahniah mek ucapkan atas kesungguhan dari dua belah pihak. KLHO dan PSC Melaka

manakala part Ping-Pong tu mek tak sempat nak snap, maklumlah dah menang terus shoot balik KL haha ^_^
 pergi dan balik mek bertiga sajooooo, dengan mereka ni jelah yang mek selalu harapkan kesana kemari gitu. At least ada geng uols, senang sikit nak meroyan bahahaha
 hah ini binatang buas yang dah kenyang lepas tu tido, harap dimaafkan yer bila dah penat meroyan di beri ubat pelali yer, baru senyap sikit ^_^

Apa lagi lepas ni? Korang tunggu yer, company mek ni memang aggressive sikit dengan event2 ni uols, kalau boleh dikatakan setiap bulan tu adaaaaaaaaaaa je event. So anak2 ikan mak sekalian sila tunggu update mek yang seterusnya hokay.!!!

No comments :