Jun 25, 2014

Food Review: The Apartment menyediakan Nasi Hujan Panas. Juadah berbuka puasa 2014



Hi Uols,

alamak sudah begitu lama mek tidak menggemukkan diri dengan food review yang sangat menarik, pastinya dari kiflimally.com
mek bakal memberikan warna makanan yang sangat menarik perhatian uols semua, bukan saja cantik pada hiasan malah juga pada warnanya ^_^

The Apartment: sudah pasti korang semua kenal akan nama restoran ini kan? mek walaupun tak pernah jejak kan kaki untuk bersantai di restoran ni tapi mek tahu akan kewujudan restoran ni, dan yang bestnya mek dapat merasa masakan ekslusif dari The Apartment.

ada lebih kurang 30 mene/juadah istimewa yang dibawa khas kepada korang semua. Kepada pembaca blog kifli mally jangan segan silu untuk merasa makanan di The Apartment ni ok.

Asyik berleter je, confirm semua dah tak tahan nak tengok gambar makanan ni semu akan? Harap bersabar yer.
Nasi Hujan Panas.
Tidak ketinggalan dessert yang menyelerakan.

Sempena dengan Ramadhan ni, The Apartment tidak lupa untuk mengetengahkan ciri-ciri melayu.
Diselangseli kan dengan sedikit western.

Korang boleh tahu dengan lebih lanjut tentang menu dan promosi berbuka puasa di The Apartment Facebook Page / atau korang boleh hubungi The Apartment Curve 03-77278330 untuk sebarang pertanyaan berkenaan dengan Ramadhan Promotion ni.

Operation Hour: 6pm-9pm (sepanjang bulan puasa)
Harga:
The Curve - RM59.80
Klcc - RM79.90



3 comments :

TunSha Ayunie said...

Telan air liur suda aku ni....

Kifli Mally said...

@TunSha Ayunie taw takpe wak, kita pun dah terliur ni ^_^

suezen said...

aduhaiii nangisss tgk sume mknn