Nov 11, 2014

Food Review: Seafood Buffet Dinner, makan hingga kembung @ Chatz Brasserie, Park Royal


hi anak anak,

kepada kroang semua yang ingin sangat nak makan ketam boleh lah korang usha di Restoran Park Royal Bukit Bintang ni. Masakan ketam di sini sememangnya terbaik uols. Dengan bertemakan Seafood Plates of Pleasure. Memang memberikan satu kepuasan untuk menjamu selera di Chatz Brasserie Restoran ni.

kalau korang nak tahu seafood promotion ni bermula dari awal Oktober hinggalah 27th December 2014 ni. Di buka pada setiap hari Jumaat dan Sabtu dari pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam 

Jadi tunggu apa lagi jom lah kita bersama-sama makan hingga lebam. haha Jom kita tengok menu Seafood yang di sediakan ni ^_^
Kam Heong Crab, 
Work Fried Crab with Sweet Sour Meat Crab, 
Wok Fried Meat Crab with Salted Egg, 
RM78/Nett - RM268/Nett seekor
Sea Bass Cooked with Superior Shoyu Sauce, 
Steamed Grouper with Sichuan Taupan Sauce
RM78/Net Seekor
braised sea cucumber in Sichuan Style (RM108-RM158/Net)

Nampaknya….
Hotel PARKROYAL Kuala Lumpur telah mula membuat promosi buffet makan malam yang bertemakan ” Seafood Buffet Dinner ” .Ia terus berlangsung dari 17 Oktober – 27 Disember 2014 pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam.

MENU HIDANGAN MAKANAN LAUT

Selain menu yang sedia ada… pihak hotel melebihkan lauk pauk makanan laut untuk promosi ” Seafood Buffet Dinner ” ini.Jom kita lihat apakah menu yang menarik….
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2014/11/05/nikmati-harga-promosi-seafood-plates-of-pleasure-apabila-anda-makan-seafood-buffet-dinner-di-hotel-parkroyal-kuala-lumpur/#sthash.jLuluYuB.dpuf
Nampaknya….
Hotel PARKROYAL Kuala Lumpur telah mula membuat promosi buffet makan malam yang bertemakan ” Seafood Buffet Dinner ” .Ia terus berlangsung dari 17 Oktober – 27 Disember 2014 pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam.

MENU HIDANGAN MAKANAN LAUT

Selain menu yang sedia ada… pihak hotel melebihkan lauk pauk makanan laut untuk promosi ” Seafood Buffet Dinner ” ini.Jom kita lihat apakah menu yang menarik….
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2014/11/05/nikmati-harga-promosi-seafood-plates-of-pleasure-apabila-anda-makan-seafood-buffet-dinner-di-hotel-parkroyal-kuala-lumpur/#sthash.jLuluYuB.dpuf
Nampaknya….
Hotel PARKROYAL Kuala Lumpur telah mula membuat promosi buffet makan malam yang bertemakan ” Seafood Buffet Dinner ” .Ia terus berlangsung dari 17 Oktober – 27 Disember 2014 pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam.

MENU HIDANGAN MAKANAN LAUT

Selain menu yang sedia ada… pihak hotel melebihkan lauk pauk makanan laut untuk promosi ” Seafood Buffet Dinner ” ini.Jom kita lihat apakah menu yang menarik….
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2014/11/05/nikmati-harga-promosi-seafood-plates-of-pleasure-apabila-anda-makan-seafood-buffet-dinner-di-hotel-parkroyal-kuala-lumpur/#sthash.jLuluYuB.dpuf
Nampaknya….
Hotel PARKROYAL Kuala Lumpur telah mula membuat promosi buffet makan malam yang bertemakan ” Seafood Buffet Dinner ” .Ia terus berlangsung dari 17 Oktober – 27 Disember 2014 pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam.

MENU HIDANGAN MAKANAN LAUT

Selain menu yang sedia ada… pihak hotel melebihkan lauk pauk makanan laut untuk promosi ” Seafood Buffet Dinner ” ini.Jom kita lihat apakah menu yang menarik….
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2014/11/05/nikmati-harga-promosi-seafood-plates-of-pleasure-apabila-anda-makan-seafood-buffet-dinner-di-hotel-parkroyal-kuala-lumpur/#sthash.jLuluYuB.dpuf
Nampaknya….
Hotel PARKROYAL Kuala Lumpur telah mula membuat promosi buffet makan malam yang bertemakan ” Seafood Buffet Dinner ” .Ia terus berlangsung dari 17 Oktober – 27 Disember 2014 pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam.

MENU HIDANGAN MAKANAN LAUT

Selain menu yang sedia ada… pihak hotel melebihkan lauk pauk makanan laut untuk promosi ” Seafood Buffet Dinner ” ini.Jom kita lihat apakah menu yang menarik….
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2014/11/05/nikmati-harga-promosi-seafood-plates-of-pleasure-apabila-anda-makan-seafood-buffet-dinner-di-hotel-parkroyal-kuala-lumpur/#sthash.jLuluYuB.dpuf
Nampaknya….
Hotel PARKROYAL Kuala Lumpur telah mula membuat promosi buffet makan malam yang bertemakan ” Seafood Buffet Dinner ” .Ia terus berlangsung dari 17 Oktober – 27 Disember 2014 pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam.

MENU HIDANGAN MAKANAN LAUT

Selain menu yang sedia ada… pihak hotel melebihkan lauk pauk makanan laut untuk promosi ” Seafood Buffet Dinner ” ini.Jom kita lihat apakah menu yang menarik….
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2014/11/05/nikmati-harga-promosi-seafood-plates-of-pleasure-apabila-anda-makan-seafood-buffet-dinner-di-hotel-parkroyal-kuala-lumpur/#sthash.jLuluYuB.dpuf
ok apa yang korang tengok di atas itu adalah tarikan utama untuk Seafood Buffet Dinner ni. Tapi kalau korang nak tengok buffet menu yang lain korang boleh layankan nama menu ini di bawah:
 ok so apa pendapat korang? nampak meriah dan lazat bukan? Yes KM janji masakan dan menu di restoran Park Royal ni memang sedap. Tak menghampakan. huhu Especially ketam tu.

Harga ketam dan juga ikan tersebut boleh di dapatkan dalam harga rendah apabila korang dah purchased untuk set buffet ni. So jimat lebih kenyang pun lebih huhu.

ARKROYAL Kuala Lumpur telah mula membuat promosi buffet makan malam yang bertemakan ” Seafood Buffet Dinner ” .Ia terus berlangsung dari 17 Oktober – 27 Disember 2014 pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam.

MENU HIDANGAN MAKANAN LAUT

Selain menu yang sedia ada… pihak hotel melebihkan lauk pauk makanan laut untuk promosi ” Seafood Buffet Dinner ” ini.Jom kita lihat apakah menu yang menarik….
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2014/11/05/nikmati-harga-promosi-seafood-plates-of-pleasure-apabila-anda-makan-seafood-buffet-dinner-di-hotel-parkroyal-kuala-lumpur/#sthash.jLuluYuB.dpuf
Nampaknya….
Hotel PARKROYAL Kuala Lumpur telah mula membuat promosi buffet makan malam yang bertemakan ” Seafood Buffet Dinner ” .Ia terus berlangsung dari 17 Oktober – 27 Disember 2014 pada setiap hari Jumaat dan Sabtu bermula pukul 6.30 petang hingga 10.30 malam.

MENU HIDANGAN MAKANAN LAUT

Selain menu yang sedia ada… pihak hotel melebihkan lauk pauk makanan laut untuk promosi ” Seafood Buffet Dinner ” ini.Jom kita lihat apakah menu yang menarik….
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2014/11/05/nikmati-harga-promosi-seafood-plates-of-pleasure-apabila-anda-makan-seafood-buffet-dinner-di-hotel-parkroyal-kuala-lumpur/#sthash.jLuluYuB.dpuf
 Ok lah uols, kalau nak tahu kat mana adress dia ni boleh lah tengok seperti dibawah:

Chatz Brasserie Hotel ParkRoyal Kuala Lumpur, 
Jalan Sultan Ismail, 
50250 Kuala Lumpur. Tel 03-21470088

 Website Ofiicial: Chatz Brasserie

PROMOTION TERHEBAT: