Layan karenah hadek-hadek level 100

hi anak anak,

sedih gamaknya bila habang2 ingin berkenalan dengan hadek2 level 10.
sikit sikit nak sentap, sikit sikit nak merajuk, sikit sikit nak minta putus?
haha sangat kelakar bila teman seperjuangan ada situasi seperti ini...kadang tu terfikir dulu kita zaman adek2 level 100 memang sangat puaka perangainya..

rasa nak minta maaf kat habang2 yang dulu melayan perangai kita seperti anak dara kampung. Cuma setiap orang juga ada tahap kesabaran yang boleh di ukur guna thermometer kalau meletop naya ko dek. Tak pasal2 kena cerai apa pun tadak!!! ko NAN HADOOOO!!!! so hadek2 kat luar tu please lah grow up...

Sebab kehidupan ini adalah satu cycle yang memang dicipta untuk begitu!!!....hadek2 please behave!!!

satu masa tu korang yang dah kertu, sure akan tergelak kecil dengan sendirinya bila memikirkan bagaimana liarnya perangai hadek2 uols kan?

dan aku percaya uols semua kat luar tu confirm lagi ada experience yang sangat vassss untuk di kongsi haha.