Menang Voucher RM50 dari Pizza hanya dengan berselfie #JAMPACKEDSELFIE

hi anak anak,

Siapa sini ratu @ raja selfie.
memang sesuai lah dengan habit uols sebab sekarang ni kalau korang nak tahu PizzaHut Malaysia telah melancarkan satu Pizza Baru yang diberi nama Pizza Jam-packed.
wah nampak sangat rasmi pizza baru ni kan. Bukan terletak pada rasmi saja uols, malah rasa dia pun memang sangat sedap hehe. Time lapar memang Pizza adalah makanan paling sesuai untuk korang kerjakan.
 
 Appetizer yang sungguh meriah. Dari segi appetizer rasanya 
 Rahsia pizza Jam-packed kerak limpahan keju 3 rasa yang dilapisi tortilla rangup bersama kepingan pepperoni ayam dan sensasi sos pesto, chicken pepperoni florests, lada benggala, serta hirisan dangan ayam lazat. - wah dah macam iklan sebenar dah kan? ^_^
 kemudian di hidang pula dengan
Cinnamon Twist
 Molten Lava Cake
 ehem ehem En Yusof yang sangat pemalu orang nya. Pemalu dengan ber-titlekan Branch Manager Malaysia.
 En MC kita pada malam tu, memang cukup sporting orangnya. Eh!!! apa lahh nama dia ni? lupa pula kita dibuatnya haha ^_^ btw nice meeting uols
 lihat betapa vogue nya weols berselfie. Kalau nak di ikutkan ada banyak style yang weols buat. Cuma ini je yang sempat tersnap.
 bersama dengan blogger2 makan yang otai gitu ^_^.
tak sabar nak tunggu entry mereka pula.
  
so anak anak sekalian, jangan lupa untuk datang dan berselfie ok. Nanti dah menang tu please ajak KM sekali haha ^_^

2 comments :

chenlina said...

chenlina20160119
hollister clothing
ralph lauren polo shirts
louis vuitton outlet
fitflops
pandora jewelry
michael kors outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
cheap uggs
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
as

柯云 said...

2016-03-04keyun
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet
coach factory outlet online
coach outlet store online clearance
louis vuitton purses
michael kors outlet
air max 95
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet
louboutin femme
concords 11
kobe shoes 11
michael kors outlet
instyler
cheap oakleys
hollister clearance
michael kors outlet online
canada goose coats
mulberry uk
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
michael kors outlet online