Alcatel OneTouch: #BeAFlasher dengan Alcatel FLash.


hi anak anak,

kini dengan bangganya, mempersembahkan kat korang semua Telephone Pintar keluaran terbaru dari Alcatel Onetouch. OMG!!! ini sangat nice. Dengan berkonsepkan Be a Selfie FLASHER!

are guys a flasher?
Yes I am!!!

Pada tahun 2013 Alcatel Onetouch juga boleh tahan juga dengan hasil jualan mereka, nampak je suam suam kuku, sebenarnya mereka juga setaraf dengan telefon pintar yang lain. Harga yang bersesuian dengan reka bentuknya yang terkini. Market mereka rupanya meluas di Europe dan juga US no wonder kat Malaysia ni baru nampak impaknya.

Pelancaran yang bertemakan #BEaFlasher - untuk memberikan ekspresi diri dimana seseorang confident untuk berselfie dengan corak kehidupan. Kelasss tak statement mek!
 


kepada kaki selfie dan gila camera depan, confirm korang akan teruja melihat kualiti gambar dari camera depan cukup jelah nak bagi tahu yang camera depan 5MP HD, camera belakang 13MP HD dan juga 5.5 inches HD screen untuk kepuasan selfie..wohoo

tengok selebihnya kat bawah ni:
OS: Android KitKat 4.4
Processor : Octa Core 1.4GHz
Resolution720x1280 pixels
RAM : 1GB
Internal Storage : 8GB
Battery Capacity : 3200mAh

Ni lagi satu info nak bagi tahu, Alcatel Onetouch berkolaborasi bersama dengan HydraSkins, maksudnya semua fashionable skin phone adalah dari HydaSkins wohooooo tengok style mereka disini https://www.facebook.com/hydraskins

Jom layan intro mereka kat sini.

Selamat berselfie - Be A FLASHER!

2 comments :

SecretOfShaila said...

wow..alcatel pun dah keluarkan telefon selfie..huhuhu...

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.