Jan 25, 2015

Kenduri Kahwin di Rasah Kemayan, Seremban

 
hi anak anak,

semalam baru je lepaskan diri ke majlis perkahwinan Afiq dan Erweena,
Erweena tu adik dia kawan kita orang. Erween daud jadi dengan rasa hormatnya dia menjemput saudara, sahabat handai yang dikenali untuk meriahkan lagi majlis ni.

maaf yer time ni gambar dengan pengantin takde lagi sebab official photographer tak dapat lagi jadi kami banyak meroyan dari camera i-pong sahaja.

 
 
 
photo booth dia memang meriah, lepas tu kan uols ada persembahan dari asrawara gitu. Biasalah nok takkan korang tak kenal apa itu Aswara. Semua anak2 seni negara datang dari situ kot. Termasuklah erween ni sebelum meng leburkan diri dalam bidang steward.
 katering dia pun sedap uols, yang penting dapat goodies bag. Dalam case tu dia isi biskut. Tapi budak2 lahanat ni ingat tu bekas Bedak Sejuk cina yang putih bentuk kiub tu. haha
 kifli mally, erween daud, aizat malek.

akhir kata aku nak ucapkan semoga Erweena dan pasangannya afiq, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki. Soalan bonus, Ween turn kau bila lagi? haha

ok lepas je dari majlis perkahwinan ni kita orang shoot terus ke Jelita Ostrich Farm. 
kalau korang nak tengok tunggu yer aku akan buat liputan menyeluruh selepas ini

stay tune guys.


5 comments :

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

chenlina said...

chenlina20160119
ray ban sunglasses
ugg boots
official coach factory outlet
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap jerseys
fake oakley sunglasses
toms outlet
coach factory outlet
tory burch handbags
air max 90
louis vuitton handbags
abercrombie and fitch
ugg outlet
coach outlet
cheap jordans
uggs outlet
nike free runs
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
lebron 11
michael kors outlet
canada goose outlet
ugg boots sale
michael kors outlet online
coach outlet store online
coach outlet
ugg boots sale
toms outlet
hollister outlet
ugg clearance
uggs australia
burberry outlet
nike air max
coach factory outlet online
michael kors outlet
coach outlet store
louis vuitton outlet online
cheap nfl jerseys
as

dada24 Xu said...

micahel kors
kobe bryant shoes
toms outlet
michael kors outlet online
asics running shoes
timberland boots outlet
rolex replica watches
ugg boots outlet
pandora jewelry
ralph lauren pas cher
coach factory outlet online
christian louboutin sale
michael kors canada
ugg outlet
coach factory outlet
stan smith adidas
tiffany and co outlet
supra store
ugg sale
louis vuitton outlet
nike blazer
louis vuitton outlet online
birkenstocks
oakley vault outlet
louis vuitton bags
under armour outlet store
prada sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin outlet
oakley vault outlet store
cheap ray ban sunglasses
nike huarache black
nba jerseys wholesale
20160806caiayn

chenlina said...

chenlina20170601
christian louboutin sale
polo ralph lauren
coach outlet
adidas soccer shoes
michael kors handbags
coach outlet
nike air max pas cher
hermes belt
rolex watches
cheap basketball shoes

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam