Jan 29, 2015

Tayar bocor tampal RM5 sajo

 http://1.bp.blogspot.com/-MYTuwQ3miRM/U2uDBxJtgRI/AAAAAAAAXzw/ynuiYwMznac/s1600/20140508_182430.jpg
hi anak anak,

Baru tak sampai 4 bulan kereta tayar aku pancit buat pertama kali. Sekarang ni buat hal lagi. Semalam aku dah perasan tayar aku flat, tapi aku buat donno je. Sebab biasanya esok pagi tu aku akan try untuk ke petrol station dan topup angin.

Subuh je aku naik kereta tayar dah flat, rim pun dah cecah jalan raya. Sroot sroot bunyi rim keta aku kena jalan tar. Pelan2 aku drive ke petrol station nak topup angin.

Sampai je kat petrol station ya rabbiiiiii....angin tak nak masuk sebab tayar aku dah flat. Memang macam haram...nak je aku EL time tu. 
Aku pun gigihlah pergi ke tempat kedai aku familiar kalau nak tukar tayar kat kedai Continental Pusat Tayar: Hua Hin Two Tyres Services @ Bandar Seri Permaisuri. Lepas tu aku ingat kan kalau nak lekat tayar bocor ni amik masa yang lama. Sekali tengok tak sampi 5 min dah siap. Baru feeling nak tunggu kat mamak minum teh o suam.
Bila dah siap tampal tayar bocor tu kena RM5. Lepas tu aku pun bagi jelah RM10 sebagai duit kopi gituuuu....Apa yang menyebabkan bocor? PAKU Uolssss PAKU celaka taw dua kali kat tempat yang sama PAKU PAKU PAKU....hei PAKU aku nak cakap sikit ni. PAKIU laaaa haha..

5 comments :

suezen said...

"hei PAKU aku nak cakap sikit ni. PAKIU laaaa haha."

terbaikkkkkkkkkkkkkkkk

careno said...

wahhh... dermawan sangat... siap bagi duit kopi o ais lagi....

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

chenlina said...

chenlina20170601
oakley sunglasses
uggs on clearance
cheap mlb jerseys
ray ban sunglasses
rolex watches for sale
nhl jerseys
mcm outlet
louis vuitton handbags
adidas yeezy
warriors jerseys

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam