Mar 8, 2015

Berita kosmo: Inspirasi lawak generasi Y buat Kifli Mally dan Faiz Dickie.

hi anak anak,

wohoooo cerita ni dah lama tapi baru sekarang nak amik port nak lakarkan kat blog. Hari tu korang ada ingt tak kifli mally ada di interview dari pihak kosmo sebab dia buat cover entry pasal cerita lawak spontan yang di aspirasikan dari charlie chaplin.

ok kalau watak charlie chaplin more into bertopi dan bermisai tapi dibandingkan dengan watak so call generasi Y ni. Kita orang tampil siap dengan bertudung segala haha kalau aku lebih dramatik siap ber wig (berambut palsu) ...statement di kejam? mak tak kuad dikk...ko nak rejam rejam lah mak rela ^_^
Artikel penuh dari Kosmo Online - Insipirasi Lawak Generasi Y


tak payah nak bergenerasi Y sangat lah. Terasa diri ini semakin kertu lagi adalah...
Thank kepada reporter yang cantik manis hari tu sebab sudi interview mek yang tak seberapa ni hahaha....tu pun sebab dia kenalan rapat faiz dickie yer sebab FD kan keje as reporter gak dulu kat Kosmo.

p.s: 8 december 2014 baru sekarang nak up kat blog. haha ko ghase? tak pelah sebab nak jadikan satu kenangan yang tercoret tu je. hahaha 

Thanks sekali lagi sebab sudi follow IG aku ni yang tak seberapa. @kiflimally best juga rasanya bila dapat share dengan korang apa yang aku lakukan dalam aktiviti aku seharian ^_^

4 comments :

suezen said...

gitewwwww...dh glemer skrggg...hehehhee, kang kalau tersermpak jgn buat2 x kenal.

Macikz konah Ias nur hidayahI said...

nakkk sigggggnn

chenlina said...

chenlina20160119
uggs outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
p90x
louis vuitton outlet
hollister clothing
ray ban sunglasses outlet
coach outlet store online
chanel outlet
tory burch outlet
ugg boots on sale
tod's shoes
chanel handbags
hollister
kids uggs on sale
louis vuitton outlet
true religion jeans outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses
chanel bags
coach outlet
michael kors outlet online
abercrombie & fitch
coach outlet online
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
nike roshe run women
ugg boots
ed hardy clothing
michael kors outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
air max 95
tods shoes
canada goose coats
replica watches
ugg boots
as

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB