Berita kosmo: Inspirasi lawak generasi Y buat Kifli Mally dan Faiz Dickie.

hi anak anak,

wohoooo cerita ni dah lama tapi baru sekarang nak amik port nak lakarkan kat blog. Hari tu korang ada ingt tak kifli mally ada di interview dari pihak kosmo sebab dia buat cover entry pasal cerita lawak spontan yang di aspirasikan dari charlie chaplin.

ok kalau watak charlie chaplin more into bertopi dan bermisai tapi dibandingkan dengan watak so call generasi Y ni. Kita orang tampil siap dengan bertudung segala haha kalau aku lebih dramatik siap ber wig (berambut palsu) ...statement di kejam? mak tak kuad dikk...ko nak rejam rejam lah mak rela ^_^
Artikel penuh dari Kosmo Online - Insipirasi Lawak Generasi Y


tak payah nak bergenerasi Y sangat lah. Terasa diri ini semakin kertu lagi adalah...
Thank kepada reporter yang cantik manis hari tu sebab sudi interview mek yang tak seberapa ni hahaha....tu pun sebab dia kenalan rapat faiz dickie yer sebab FD kan keje as reporter gak dulu kat Kosmo.

p.s: 8 december 2014 baru sekarang nak up kat blog. haha ko ghase? tak pelah sebab nak jadikan satu kenangan yang tercoret tu je. hahaha 

Thanks sekali lagi sebab sudi follow IG aku ni yang tak seberapa. @kiflimally best juga rasanya bila dapat share dengan korang apa yang aku lakukan dalam aktiviti aku seharian ^_^