ramai yang mengecam di facebook KPDNKK.

hi anak anak,

huh panas tak title entry kita?
mana tak panas dik non oiiii, masyarakat ni memang feveret dorang tunggu update dari official facebook page KPDNKK. Umpama satu facebook update tu merupakan makanan untuk di ratah oleh masyarakat, dimana segala caci maki luahan perasaan, di ludahkan kat wall comment facebook tu.

korang tengok lah sendiri kat wall mereka ni. Bila aku scroll satu2 komen tu banyak yang meng-kondem habis habisan macam tiada hari esok dibuatnya. Tapi kan, dalam banyak komen yang penuh dengan rasa benci dan kecewa, aku tertarik dengan sorang ni. Dia komen di mana GST dah imposed, Harga barang semua dah naik, makin susah dia nak tanggung keluarga anak bini dan adik beradik yang lain. Gaji menteri dan para parlimen dan seumpamanya bakal di revise dan gaji mereka tetap naik. Tapi gaji pekerja seperti kita orang ni RM50 pun tak naik. Aku yang baca comment tu terfikir sejenak. Memang sedih uols.!!!!
ahkak sangat sedih sekarang ni.....

Berkuatkuasa pukul 12.01 minit pada 1 Jun 2015, harga runcit petrol dan diesel bagi bulan JUN 2015 adalah seperti berikut:RON95 : RM 2.05/literRON97 : RM 2.35/liter (termasuk GST 6%)DIESEL : RM 2.05/liter
Posted by KPDNKK on Sunday, May 31, 2015

para peniaga ni untung lah kan, walaupun harga minyak dah turun atau berubah, tapi harga kat barang tetap maintain. Haha