May 31, 2015

ramai yang mengecam di facebook KPDNKK.

hi anak anak,

huh panas tak title entry kita?
mana tak panas dik non oiiii, masyarakat ni memang feveret dorang tunggu update dari official facebook page KPDNKK. Umpama satu facebook update tu merupakan makanan untuk di ratah oleh masyarakat, dimana segala caci maki luahan perasaan, di ludahkan kat wall comment facebook tu.

korang tengok lah sendiri kat wall mereka ni. Bila aku scroll satu2 komen tu banyak yang meng-kondem habis habisan macam tiada hari esok dibuatnya. Tapi kan, dalam banyak komen yang penuh dengan rasa benci dan kecewa, aku tertarik dengan sorang ni. Dia komen di mana GST dah imposed, Harga barang semua dah naik, makin susah dia nak tanggung keluarga anak bini dan adik beradik yang lain. Gaji menteri dan para parlimen dan seumpamanya bakal di revise dan gaji mereka tetap naik. Tapi gaji pekerja seperti kita orang ni RM50 pun tak naik. Aku yang baca comment tu terfikir sejenak. Memang sedih uols.!!!!
ahkak sangat sedih sekarang ni.....

Berkuatkuasa pukul 12.01 minit pada 1 Jun 2015, harga runcit petrol dan diesel bagi bulan JUN 2015 adalah seperti berikut:RON95 : RM 2.05/literRON97 : RM 2.35/liter (termasuk GST 6%)DIESEL : RM 2.05/liter
Posted by KPDNKK on Sunday, May 31, 2015

para peniaga ni untung lah kan, walaupun harga minyak dah turun atau berubah, tapi harga kat barang tetap maintain. Haha

3 comments :

Fathiyah Selamat said...

tak tau lah samada GST dan peningkatan harga minyak tu menguntungkan siapa sebenarnye. haih lah...

dong dong23 said...

nhl jerseys
michael kors handbags
cheap uggs
michael kors handbags
coach factory outlet
ugg boots paris
cleveland cavaliers jerseys
ray ban wayfarer
moncler pas cher
toms shoes
20169.29wengdongdong

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam