May 31, 2015

ramai yang mengecam di facebook KPDNKK.

hi anak anak,

huh panas tak title entry kita?
mana tak panas dik non oiiii, masyarakat ni memang feveret dorang tunggu update dari official facebook page KPDNKK. Umpama satu facebook update tu merupakan makanan untuk di ratah oleh masyarakat, dimana segala caci maki luahan perasaan, di ludahkan kat wall comment facebook tu.

korang tengok lah sendiri kat wall mereka ni. Bila aku scroll satu2 komen tu banyak yang meng-kondem habis habisan macam tiada hari esok dibuatnya. Tapi kan, dalam banyak komen yang penuh dengan rasa benci dan kecewa, aku tertarik dengan sorang ni. Dia komen di mana GST dah imposed, Harga barang semua dah naik, makin susah dia nak tanggung keluarga anak bini dan adik beradik yang lain. Gaji menteri dan para parlimen dan seumpamanya bakal di revise dan gaji mereka tetap naik. Tapi gaji pekerja seperti kita orang ni RM50 pun tak naik. Aku yang baca comment tu terfikir sejenak. Memang sedih uols.!!!!
ahkak sangat sedih sekarang ni.....

Berkuatkuasa pukul 12.01 minit pada 1 Jun 2015, harga runcit petrol dan diesel bagi bulan JUN 2015 adalah seperti berikut:RON95 : RM 2.05/literRON97 : RM 2.35/liter (termasuk GST 6%)DIESEL : RM 2.05/liter
Posted by KPDNKK on Sunday, May 31, 2015

para peniaga ni untung lah kan, walaupun harga minyak dah turun atau berubah, tapi harga kat barang tetap maintain. Haha

5 comments :

Fathiyah Selamat said...

tak tau lah samada GST dan peningkatan harga minyak tu menguntungkan siapa sebenarnye. haih lah...

dong dong23 said...

nhl jerseys
michael kors handbags
cheap uggs
michael kors handbags
coach factory outlet
ugg boots paris
cleveland cavaliers jerseys
ray ban wayfarer
moncler pas cher
toms shoes
20169.29wengdongdong

zzyytt said...

moncler outlet
moncler
chrome hearts online
hermes belt
nike huarache
lebron 14
golden goose
air jordan
yeezy boost 350
nike outlet store online shopping

liuchunkai said...

20180630lck
oakley sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
coach outlet
jordan retro
off white clothing
longchamp handbags
michael kors outlet online
ecco outlet
uggs outlet
air jordan shoes
20180630lck

520abc said...

0806jejeasics gel glorify test L'ophtalmologie nike chaussures roshe run premium liberty id femme peut être un domaine de la médecine qui traite nike air max thea pas cher femme noir tout en utilisant les machinations internes chaussure nike air max 90 hyp prm id pour homme de l'œil. Les achats en ligne air jordan femme chaussure de produits d'habillement Bapes vous feront air jordan iv retro pas cher économiser un voyage à Tokyo nike air jordan prix france ou à New York, pas besoin nike roshe run midnight navy pas cher d'économiser de l'argent pour acheter des air jordan 1 mid champs vêtements Bape authentiques, mais baskets new balance femme soldes plutôt des budgets pour les acheter en ligne. chaussures nike air max 1 essential