Plan trip kemerdekaan ke Penang. Meriahnya

credit: thefoodisgood.blogspot.com
hi anak anak,

yesssss KM and kawan2 lain akan ke Penang minggu ni, lepas balik kerja jumaat tu prepare barang sikit2 lepas tu ZOMMMMMM ke penang lah kita. Tak sabar rasanya nak jejak penang untuk kesekian kalinya, sebab last melawat penang dua tahun lepas rasanya. 

kali ni TKG Crew kembali menyerang penang yer....acara kemuncak adalah malam dinner dekat Uncle Zach by the Beach di mana dengan bertemakan mendekatkan diri dengan maha Esa. Meletup tak tema weols? serius setiap event kena ada tema. Kalau takde tema bukan TKG Crew lah tu haha...
gambar credit: shujinjinbox.blogspot.com

lepas tu tempat tinggal yang selesa juga dah diatur oleh organizer, meamng senang btul kehidupan boleh dikatakan macam tinggal bawa diri je haha. Minggu ni nak pergi service kereta lepas tu buat semua payment yang tertunggak then baru proceed ke Penang hehe, 

takde masa nak tengok pasal keje nanti apa yang KM tahu nak enjoy je, hehe

jumpa korang di Penang!!!! oh by the MERDEKAAAAAAA!!!!