Aug 24, 2015

Plan trip kemerdekaan ke Penang. Meriahnya

credit: thefoodisgood.blogspot.com
hi anak anak,

yesssss KM and kawan2 lain akan ke Penang minggu ni, lepas balik kerja jumaat tu prepare barang sikit2 lepas tu ZOMMMMMM ke penang lah kita. Tak sabar rasanya nak jejak penang untuk kesekian kalinya, sebab last melawat penang dua tahun lepas rasanya. 

kali ni TKG Crew kembali menyerang penang yer....acara kemuncak adalah malam dinner dekat Uncle Zach by the Beach di mana dengan bertemakan mendekatkan diri dengan maha Esa. Meletup tak tema weols? serius setiap event kena ada tema. Kalau takde tema bukan TKG Crew lah tu haha...
gambar credit: shujinjinbox.blogspot.com

lepas tu tempat tinggal yang selesa juga dah diatur oleh organizer, meamng senang btul kehidupan boleh dikatakan macam tinggal bawa diri je haha. Minggu ni nak pergi service kereta lepas tu buat semua payment yang tertunggak then baru proceed ke Penang hehe, 

takde masa nak tengok pasal keje nanti apa yang KM tahu nak enjoy je, hehe

jumpa korang di Penang!!!! oh by the MERDEKAAAAAAA!!!!

3 comments :

vimax asli said...

ok

rumah minimalis said...

pemandangan indah beungeut. jd pengen liburan kesitu

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam