first time order KFC melalui website.

 hi uols,

lama betul KM tak update blog kan. Yes baru KM tahu macam mana rasanya kalau dah nak retire sebagai seorang blogger ni haha.

First time KM order KFC thru website, oleh kerana KM seharian suntuk hanya mengadap laptop. Jadi terasa lapar tu membuak2. Macam mengidam pun ada juga uols.

Seperti biasalah kalau sebut je lapar dan fast food KM sure akan teringat MCD tapi since McD ni kalau peak hour macam gampang jadi teringin pula nak delivery benda lain. So try lah KFC ni.
Tu diaaaa sekali time delivery akan sampai melutut depan pintu adalah 60 min. Ko rasa 60 min tu kalau aku buat squad boleh bengkak jubo KM ni uols. Disebabkan rasa malas tu tebal KM pun sudi tunggu menerima cabaran 60 min dari KFC.

gigih siap create account lagi uols.
 KM try lah Ayam KFC Kicap Meletup yang baru ni. Tak pernah lagi nak rasa ni baru kali pertama nak rasa. jadi total semua sekali masuk dengan Bana GST n Delivery Fees total RM19.65

tunggu punya tungguuuuuuuuuuuuuu!!!!! dalam lebih kurang 50 minit dah sampai. Bila item korang dah sampai tu please lah jangan letak harapan yang tinggi macam baru keluar dari oven ye. Suam2 panas tu memang dah semestinya. Tapi still puas hati.....

korang pun try lah sekali ok. pergi je google KFC Delivery hokay....Selamat gigit ayam KFC.

2 comments :

柯云 said...

2016-03-04keyun
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet
coach factory outlet online
coach outlet store online clearance
louis vuitton purses
michael kors outlet
air max 95
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet
louboutin femme
concords 11
kobe shoes 11
michael kors outlet
instyler
cheap oakleys
hollister clearance
michael kors outlet online
canada goose coats
mulberry uk
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
michael kors outlet online

dong dong23 said...

canada goose jackets
polo ralph shirts
canada goose coats
michael kors outlet
pandora jewelry
michael kors outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
michael kors canada
ugg boots uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
true religion shorts
ray ban wayfarer
ralph lauren polo outlet
coach factory outlet
louis vuitton
hermes birkin bag
mlb jerseys
burberry outlet online
louis vuitton handbags
canada goose jackets
ugg boots
michael kors outlet
oakley sunglasses
nike outlet
rolex watches outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
canada goose jackets
michael kors outlet online
uggs outlet
michael kors outlet
mont blanc pens
adidas outlet store
christian louboutin shoes
lebron james shoes 13
louis vuitton outlet
jordan shoes
20168.16wengdongdong