#GojesBuddies - Exhange Gift For New Year 2015

hi uols,

sebelum dah expired dengan entry exchange gift ni better aku cepat2 update, kalau tak confirm selama setahun aku kena carut sebab lambat update. Siap boleh renew ok carutan itewwwww....

Awal tahun January lepas Gojes Buddies ada buat exchange gift celebration sempena dengan Hari Natal dan juga Tahun Baru, consider event ni cover 2 in 1.

Dengan bertemakan Xmas & New Year so merah dan hijau adalah color wajib untuk meriahkan event ni. 
 seperti biasa #OOTDKM tak boleh di lupakan. It was so unfortunate sebab KM tak sempat nak buat official OOTD for this look. Tak pelah next time there will be right?
 This is the fresh look eventually before the event start.
Decoration yang sungguh simple and comfy. Thank Shafreen for the deco. 
Di dalam geng gojes buddies ni Shafreen the only one yang akan diberi mandat untuk menghias setiap detail event.
 Seperti yang korang tengok dekat atas tu, itu lah semua hadiah yang bakal di exchange kan?
Al tough rules yang di tetapkan budget untuk gift exchange ni adalah RM20. Tapi majority apa yang KM tengok semua mahal2 belaka inclusive of those teddy bear. Jangan ingat teddy bear tu cheap2 hahaha.
ok sebelum tu KM nak gelak sorang while updating entry ni. Dek kerana terlalu excited dengan event ni. Section makanan KM terlupa nak snap. hahaha malam tu makanan yang di provide sangat lah tempting ok. Tak tipuuuuuuuuuuu....Slurrrrpppp 
but never mind dapat snap section dessert pun dah kira nice kan? haha
 
 Are you guys ready???
 Yeah KM dapat hadiah dari EJ. 
thank buddy. Cuba teka apa yang EJ bagi kat KM?
Its teddy bear sotong hahahahah....and I was like WHAT??? teddy bear cumi2.
 dan my present was given to Daoz. Hehe 
maaf lah kalau size pinggang kecil ok. Sebab dulu uols pinggang sama size dengan KM waist to 30cm kan? hahaha
 WOHOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! masa untuk bergambar dengan gift masing2. sexcited betul muka sekor2 kan? well we just give the goo hype untuk event ni. So tak sabar untuk tunggu event seterusnya!!!
Ok guysss. Sampai disini saja lah event weols dari the #GojesBuddies. 
Yeah no wonder KM terasa seperti tak lengkap geng buddies ni, rupanya missing 3 person. Ayoi, Zul dan fad vever. Takpe guys uols punya hadiah selamat dalam simpanan KM hehe especially fad vever nye teddy. Memang buat harta lah kot ^_^
Till Next Time Guys!!!!!!!

No comments :