Haters si hati busuk dan kegunaan.

Hi Uols,

Haters KM memang jarang ada, siap boleh di kira dengan jari je uols, tapi kalau ada memang jenis tak boleh nak duduk diam, semua post KM dia akan spam. Alaaaa biasalah haters ni fungsi dia ni hanya satu je, iaitu untuk down kan hidup uols penuh dengan comment negativity. Tapi bagi KM tu semua kuman halus je, tak beri impak yang besar pun.

Kadang tu ada yang bertanya, kenapa KM tak remove atau block dorang tu. Haha sebab bagi KM kenapa bother? kenapa perlu nak amik port. Sebab KM suka tengok kebodohan masing2 bila bersuara seolah2 macam dekat rumah tu takde cermin haha. Sedihkannnnn...

Orang haters ni nama dia Akim, sempat juga lah KM print screen IG dia haha biarlah korang nampak mungkn dia dahagakan perhatian kot.

Comment dia jarang muncul dekat IG KM, tapi kalau dia comment tu hanya satu je lah ayat dia keluar "PONDAN" hahaha so what? Aku yang Pondan ko yang Panas hahaha. Masalahnya sepondan2 aku ni tak pernah pun nak menyusahkan orang.Tak pernah pun nak pergi minta beras sebijik kat MAK BAPAK kau kan? pernah ke?

Bila haters ni comment KM pun akan reply dengan ayat yang berbunga macam sweet gitu. Sebab KM tak suka nak reply menggunakan kekerasan nanti dorang lagi meroyan haha.

Akhir kata, kepada korang yang berada di luar tu kalau ada Haters please sayangi mereka sebab mereka lah nama uols makin naik. Yang paling best tu bila ada followers lain yang akan tolong backup kan kita. Terasa secure gila macam feeling anak di raja di kelilingi body guard. haha

To all my HATERS, kalau nak benci KM fikir dulu masak-masak sebab apa yang orang dapat dengan meletakkan comment yang hodoh seperti tu kat wall KM? nothing end up orang nampak kau seperti orang bodoh jer.

KM selalu ingat Phrase dari TMJ ni, "Selepas melihat keadaan Keyboard Warrior/Haters ni, saya tidak lagi berkecil hati dengan kata2 mereka, baru lah saya faham kenapa mereka ni jadi haters dan tiada kerja lain selain menyakitkan hati orang. Kalau saya berada di tempat mereka saya juga pasti akan membenci dunia." haha #Deep #Win


4 comments :

Mommy Cici said...

Haters ni orang takde kerja nak dibuat, sentiasa ada free time je dalam hidup dia. betul kan

dada24 Xu said...

birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
coach outlet store online
tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
20160806CAIYAN

dong dong23 said...

supra sneakers
kate spade
coach factory outlet
uggs outlet
abercrombie and fitch
burberry outlet
ugg outlet
coach outlet store online
mont blanc
oakley vault
polo shirts
true religion jeans
moncler outlet
rolex submariner watches
adidas outlet
coach outlet
moncler uk
jordan shoes
ray ban pas cher
christian louboutin shoes
uggs sale
coach factory outlet
kate spade outlet
canada goose
rolex submariner
oakley sunglasses
burberry handbags
miami heat jerseys
ugg boots paris
hollister outlet
toms shoes
adidas uk
asics shoes
moncler paris
michael kors outlet
oakley sunglasses
cheap cartier watches
ugg outlet
longchamp handbags
coach factory outlet
20168.16wengdongdong

dong dong23 said...

michael kors outlet
pandora jewelry
toms shoes
gucci handbags
tommy hilfiger outlet
ugg outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton
coach outlet store online
coach outlet store online clearances
20169.29wengdongdong