Feb 11, 2017

Best juga lepak di Common Man Coffee Roasters

 hi guys,

Selamat Hari Thaipusam uols, 
pagi lagi aku dah semangat pergi gym, lepas tu kawan aku ajak pergi lepak dengan Common Man area TTDI. katanya dah lama gila dia nak pergi sana. Then aku pun since after gym dah free so why not join dorang kan.

tempat yang sangat nice, memang selesa dan pelanggan pun ramai juga yang datang uols, terasa havoc kejap. Pagi ni kita orang consider brunch lah kan, sebab datang pun masuk kol 12 tengah hari haha.
portion untuk full set breakfast memang banyak then aku suggest untuk korang try share dengan partner korang.

lepas tu ada macaroni dan juga pancake + ice cream sebagai dessert kita orang. Yeahhhhhh
wajah budak gersang yang dah lama mengidam nak lepak kat sini haha.
maaf guys, aku tak prepare nak datang buat review makan kat sini, insyahAllah dalam masa terdekat ni aku datang bawa army yang lain untuk review k. Snap pic yang cantik2 haha.

No comments :