Mar 8, 2017

Review: GT Mobile Smart Phone GT-888

Hi uols,

Jom hari ni kita review smartphone terkini keluaran GT Mobile, bagi siapa yang tak tahu amatlah molek kiranya aku buat review ni untuk korang semua. 

Smartphone keluaran Singapore? kalian pernah dengar?

serius gadget canggih ni merupakan keluaran dari Singapore. Jadi seiring dengan negara yang pesat dengan teknologi terkini, mereka juga tak melepaskan peluang untuk menghasilkan Telefon Pintar milik mereka. Jom tengok review yang lebih kat bawah ni

Ok meh layan video UN-BOXING GT888 ni ek




Kebetulan terjumpa pula video GT mobile GT -888 unboxing. wohooo beruntung kalian dapat melihat dengan lebih jelas phone ni.


Dengan skrin senipis 5.5 inchi, saiz RAM 2GB, terdapat juga dalam saiz RAM 1GB, berat 160 gram, ROM 16GB dan OS Android 5.1 Lollipop.
Dengan spesifikasi untuk gambar dari hadapan (front) 5MP dan belakang (rear) 8MP ianya sudah memadai untuk hasil gambar yang menarik.

Boleh guna dua sim kad, so tak payah nak bawa 2 phone ke hulu ke hilir dalam poket kan. Senang je


Ok aku share sedikit mengenai speksifikasi GT-888 ni ek









Bagi mereka yang tengah mencari idea atau gadget yang baru, korang sendiri boleh beli telefon pintar ni, selaind dari feature dia yang super friendly ianya juga item mampu milik. 


Apa yang pasti segala speksifikasi yang di nyatakan di dalam smartphone ni memang memberi kepuasan kepada pengguna. Cubalah GT Mobile GT-888


3 comments :

liuchunkai said...

20180630lck
oakley sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
coach outlet
jordan retro
off white clothing
longchamp handbags
michael kors outlet online
ecco outlet
uggs outlet
air jordan shoes
20180630lck

520abc said...

0806jejeLorsque l'entreprise asics gel lyte v noir homme a commencé, ils ont utilisé le bleu marine et le noir Air Jordan 7 soldes comme deux couleurs principales pour les combinaisons de travail, new balance running homme soldes principalement parce que les couleurs plus sombres masquaient New Balance 009 homme mieux la saleté que les couleurs plus nike air max 1 essential noir claires. Les ophtalmologistes, même ceux qui exercent déjà leur air jordan 11 low femme profession, sont mis au courant des recherches récentes nike air huarache prix algerie et avancées sur la thérapie des maladies oculaires de leurs clients. nike basket homme noir

520abc said...

0806jejenike air trainer huarache basketball Les muscles asics bleu lacet rose de certaines personnes ont fini asics kayano 21 pas cher par être serrés nike air max 1 youth gs pas cher en raison du Nike Air Huarache Baskets jogging fréquemment, en particulier le air jordan femme fluorescente mollet. Obtenir un asics gel cumulus femme pas cher ensemble d'abdos déchirés ne valait nike air max 1 essential homme baskets basses bleu marine tout simplement pas le nike air max 90 junior noir risque de destruction asics gel kinsei 4 homme interne que causeraient ces baskets asics fluo produits.