Aug 7, 2017

Jadi Dulang Boy Last Minit

actually takde lah pun sebagai dulang boy, just dapat invitation dari kawan aku sorang ni suruh replace member yang lain waktu hari jumaat, sebab dia kerja during friday, kebetulan pula time tu aku ni tengah cuti alternate friday. So i don't see any big deal kalau pergi meriahkan majlis orang kan. orang senyum sampai telinga lagi adalah. 
Baju pun dah disediakan just bawa diri je,
then soalan aku? apa function aku dalam wedding member kau ni?
Alaaaaa u datang just cantik kan diri dalam gambar photoshoot wedding dorang je. 
oh macam tu pun boleh yer? haha

dengan berbekal kan kurta Jakel inspired by Aaron Aziz, nampak segak sikit bila aku pakai walhal walaupun ianya tidak menyerupai duta jakel ni. #gelaksensorang 

kalau bab nak berphotoshot sakan, tiap minggu pun aku sanggup jadi bidan terjun haha. 

jadi bila semuanya dah selesai lebih kurang sebelum 1 petang, majlis pun bersurai dan seperti biasa aku kalau tak dapat berOOTD tu bukan kifli mally lah namanya. haha Peace Yoo!!!
 kepada Faizul dan Diana, congrats aku ucapkan untuk korang  berdua.
Pray holds till jannah #Amin.
last but not least dapat hari cut baru haha. 
ok tu je nak bagi tahu :)
Ok bai

No comments :