Meet & Greet bersama izzue islam di Shopee event.

hari ni aku dapat invitation dari Shopee sempena dengan sesi "beramas" mesra dengan Izzue Islam, since aku pun dah lama menyepi dari attend event kebanyakan ni, apa kata kali ni aku buat sedikit come back.

Izzue pun Izzue lah uols janji dapat haha, korang tahu kan me n izzue takde beza. Hampir sama je haha #SilaMuntahDarah.

bertempat di Zawara Coffee - first time aku jejakkan kaki kat sini.

kehadiran aku ke event ni bukan lah semata untuk nak meet & greet, tapi nak bagi tahu dekat korang semua yang Izzue Islam sekarang ni ada keluarkan Product dia di Shopee, kali ni dia jual contact lense pula uols,

Habislah, sure ramai lagi yang #lookalike seperti izzue islam lepas ni, sumpah wei contact lense yang dia jual tu aku berkenan gila nak try, tapi buat masa ni contact lense tu tidak support power, jadi orang kurang upaya daya penglihatan macam aku ni kena bersabar, sebab nak tunggu izzue release contact lense boleh support power.

Power mata aku ni tahap minachi juga, "4.5" tak cukup buta ke level aku ni kalau di ikutkan haha.

https://shopee.com.my/izzueislam
bersama dengan Zamrina Zamrim

the sensational beauty gurus. hah gitu...anak didik keluaran youtube ok. ko hado?

kalau korang nak tengok kesemua 7 koleksi lense izzue ni, korang grab je link aku provide kat atas tu. Jangan banyak cekadak pulak kau PM aku tanya pasal product ni, kelebihan kat Shopee sambil membeli tu korang boleh berchatting dengan vendor thru apps dia. Serious time aku purchase barang mudah gila. 
Me, Kimi, Adyba Jee & Paris Ashiqin
Sweet thanks to you my lovely sister, event yang simple dan best. 
next event jangan lupa shout out dekat KifliMally.com ok. 
nah kita belanja OOTD untuk kali ni, wah suka betul monyet betina tu kena peluk kan?
sampai berair mata dia terhari hahaha... 
ok now #PleaseMuntahDarah 

ok bai...

No comments :