May 12, 2019

Ramadan Review: Nostalgia Sajian Desa 2019 @ Restoran Rebung Chef Ismail

Hi Korang,

Di dalam bulan Ramadhan yang mulia ini. Restorang Rebung turut tidak melepaskan peluang untuk bersama memeriahkan bulan yang mulia ini dengan menyediakan hidangan masakan melayu asli dengan bertemakan"Nostalgia Sajian Desa". hah time tu baru lah kau terasa setiap suapan tu memberikan kenangan terindah ala-ala masakan kampung semasa di dalam bulan ramadhan ini.

May 8, 2019

Ramadan Good Deeds: Nak saya tolong alihkan kereta encik?

Hi Korang,


Di dalam bulan yang mulia ni, orang ramai semuanya berpusu-pusu nak buat kebaikan kan. Contoh incident yang terjadi dekat aku puasa pertama tempoh hari. Biasalah bila musim ramadhan schedule berkerja kita akan balik lebih awal sedikit sebab memudahkan urusan umat islam untuk bersiap sedia untuk berbuka puasa dengan keluarga dan juga kawan-kawan.

May 5, 2019

Ramadhan 2019 kini Tiba, 3 Perkara menarik ditawarkan oleh Lulu Hypermarket.

Hi Korang,

siapa sini dah membuat persiapan untuk menyambut Bulan Ramadhan dan sekaligus persiapan untuk menyambut Hari Raya Puasa. Sungguh tak sabar kita di buatnya kan? Dalam masa yang sama juga lah kita akan berpusu-pusu untuk membeli baju melayu baru, tukar perabot lama, beli kuih, shopping untuk anak-anak dll.

May 1, 2019

Akhirnya surat cinta dari Google Adsense dah sampai.

Yesss, finally aku dapat juga letter dari google adsense. Korang tahu tak berapa lama aku tunggu. Makan tahun juga lah. Tapi dulu aku tak berharap sangat cuma kata orang bila kau execute dengan proper setup dan procedure akhirnya kau juga boleh di terima oleh Google Adsense.