Aku bergambar tanpa kepala semalam.


mana kepala aku....???


MySpacesemalam memang hari yang menakutkan buat aku...sebab sebelum ni aku ada gak dengar cerita2 seram time kat hostel sekolah dulu...klu nak tengok tu tak penah lagi lah...seperti yang kita semua tahu klu dah maghrib tu jangan lah dok berkeliaran kat halaman rumah sebb time tu lah syaitan melilau sapa tahu klu kita terlanggar tersampuk plk...

ok semalam aku open house kat umah member aku kat subang...lepas tu dah maghrib aku bergegas nak balik sebab nak g open house kat tempat lain...sebelum balik tu kita orang semua men snap2 gamba hah tak ker carik pasal namanyer tu bergambar time magrhib...lepas tu member aku snap gambar aku time aku nak salam mak member aku...lepas tu dalam 5 minit kemudian dorang bagi tahu aku yang gambar aku takde kepala badan je tinggal...isk meremang bulu tengkuk aku skang ni wei...korang rasa tak???

bayangkan kepala aku tuh takde...warghhh takutnya

boleh plk time aku nak balik baru dorang nak g tngok pic tue...mau naik trauma aku...lepas tu dalam perjalanan balik member aku yang drive tu rasa ada yang mencucuk kat kaki dia huh serammmm....MySpace p/s : so ingat pesan orang tua2 klu maghrib tu jgn nak merayau2 ok...
QieflysiDolce

5 comments :

sumpit said...

aku tak dapat loading pic tanpa kepala pun....jemput baca

shark said...

kapla xper ilang..
jgn rambut tu ilang..
mhal woo rambut ko tu

QieFLy si Dolce said...

@sumpit i tak letak pic tu sebab tu camera dlsr member...klu i dah dapat i akan publish k....

QieFLy si Dolce said...

@shark hehehe tahu takpe...rambut i nie unik kannn :P

WONG SIKAMPUH said...

Loya buruk 2, sangat lucu kawan..Hidung nya makcik dan telinga nya dah rusak he...he..