Sep 2, 2010

kawah gas a.k.a pintu ke neraka

hah amacam takut tak dengan title blog aku malam??? biasa lah uolsss ni pown aku cilok dari uncle youtube....dalam2 aku tgh mencari info tadi terjumpa la video yang mengatakan untuk ke neraka...hehehe sebenarnya takyah percayalah coz itu adalah kawah gas yang terjadi kat Darvaza Turkmenistan...aku pown kurang pasti kat ne sebb aku tak penah pergi pown MySpace



hanya disebabkan dari pembakaran gas then terjadilah kawah mcm video diatas ni dan ntahlah sapa yang pandai terus bagi nama pintu ke neraka (The door to hell)...

p/s : sama tak mcm dalam citer "Drag me to hell"
QieflysiDolce

5 comments :

Pojiepooh Abdullah said...

Tp seram gak uols..
Bayangkan pintu neraka lagi hazab..
Tobatt!

Love,
PojiePooh Abdullah

KiFli MaLLy said...

@||| PöJìé PööH ||| yerr betul pooh....

Farihah Ahmad said...

how long it takes smpy jadik gitu eh?

KiFli MaLLy said...

@Farihah Ahmad not sure la dear...coz am not doing further research on that thing hehehe

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers